Tą vakarą Rolandas atvyko su nauja drauge Vaida Poderyte, kuri dirba modeliu. Prie besilinksminančios poros vakarėlio metu prisijungė ir renginių organizatorė bei naujos TV3 laidos „Ką manai?“ vedėja Agnė Armoškaitė.

DELFI šaltinių duomenimis, Agnė naujojo TV3 sezono atidarymo proga savo išvaizdą nuo - iki patikėjo profesionaliam stilistui, kuris padėjo moteriai dar labiau suspindėti šventės metu ir sulaukti daugybės komplimentų. Tiesa, šį kartą moteris mėgavosi svetimų vyrų žarstomomis pagyromis, nes vis dažniau į renginius lydinčio mylimojo Simo šį kartą šalia nebuvo.

Stilingi ir atsipalaidavę bičiuliai su kitais šventės dalyviais linksminosi įkaitusiame vakarėlyje, neslėpdami pakilios nuotaikos bei emocijų. O gražuolių apsuptas R. Skaisgirys jautėsi itin pakylėtai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją