„Susipažinkite: Atas Skaisgirys. Tai labiau Rolando idėja, bet mums abiems šis vardas labai prasmingas. Abu mėgstame knygą „Trys muškietininkai". Mums buvo svarbu, kad vardas gražiai skambėtų ir tiktų vaikui, turėtų prasmę. Atas simbolizuoja stiprybę, orumą, garbingumą ir išmintį. Vasarą, kai laukiausi, daugiau galvojau apie vardus, turbūt tai mamytėms visada įdomiau. Turėjome kelis variantus. Kai pamatėme sūnelį, supratome, kad labiausiai jam tinka vardas Atas", - DELFI pasakojo jaunoji mama.

Vaida džiaugiasi, kad Rolandas - pavyzdingas tėtis, puikiai susitvarkantis su naujomis pareigomis, o sūnelis daug netriukšmauja. „Smarkiai nenoriu išsiplėsti, bet Rolandas - nuostabus tėtis ir vyras, rūpestingas. O sūnelis panašus į tėtį - gimė didelis, bet labiau į ūgį. Kol kas jis pakankamai ramus", - apie naująjį gyvenimo džiaugsmą pasakoja žinomo prodiuserio mylimoji V. Poderytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (371)