ebiutavęs TV šokių projekte su dainininke Rūta Ščiogolevaite, Deividas neatsispyrė gražuolės kerams. Neilgai trukus žiniasklaidoje pasirodė pranešimų ne tik apie artimą jų draugystę, bet ir apie meilės vaisių.

2007-aisiais Deividas šokių projekte dalyvavo su Joana Bartaškiene. Porai pavyko tapti projekto nugalėtojais. Tuomet žiniasklaidos atstovai kamantinėjo R. Ščiogolevaitę, ar ši nepavydinti Joanai Deivido, tačiau priežasčių neigiamoms R. Ščiogolevaitės emocijoms tuomet nebuvo, mat ir Deividas su Rūta, ir Joana su vyru gyveno pilnavertį gyvenimą.

Dar draugaudamas su Rūta, Deividas ant parketo sukosi ir su dainininke Šorena Janiašvili. Kadangi santykiai su R. Ščiogolevaite atšalę nebuvo, jos pakeisti kita šokėjas neturėjo priežasčių. Be to, Šorena puoselėjo jausmus aktoriui Audriui Bružui, su kuriuo užpraeitą savaitę susituokė ir bažnyčioje.

R. Ščiogolevaitės ir D. Meškausko jausmams pradėjus vėsti, dar vienas TV3 „Šok su manimi“ sezonas vyrą suvedė su aktore Ineta Stasiulyte. Deividas paguodą rado jos glėbyje. Mat net pasibaigus šou, jų draugystė nenutrūko. Priešingai, apie metus laiko neigę artimus santykius, šių metų liepos mėnesį apie juos prisipažino.

Šiuo metu liepsnojančiais jausmais besidžiaugiantis Deividas nuo rudens vėl suksis šokių projekte. Šįkart su galerininke Danguole Stachura.

Tiesa, su R. Ščiogolevaite Deividą tebesieja ne tik sūnus, bet ir šilti santykiai. Šiuo metu Vitebske vykstančiame festivalyje „Slavianskij Bazar“ jiedu buvo pastebėti maloniai besišnekučiuojantys.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją