Garsiausių šalies dizainerių kolekcijų pristatymų nepraleidžia ir verslininkė Daina Bosas. Šįkart elegantišką ir rafinuotą stilių mėgstanti moteris nutarė paeksperimentuoti su savo ilgomis garbanomis.

R. Piekautaitės madų pristatyme ji pasirodė su trumpa retro šukuosena, kuri dar labiau išryškino grakščius verslininkės pečius ir ilgą kaklą, kurio nepaslėpė net masyvus papuošalas.

Kardinaliai pasikeitusia šukuosena buvo ir pati vakaro kaltininkė R. Piekautaitė. Dizainerė neseniai gerokai pasitrumpino ir išsitiesino ilgas savo garbanas.
Ramunė Piekautaitė

Tarp mados vakaro svečių buvo dizaineris Aleksandras Pobrebnojus, verslininkas Jogaila Morkūnas ir dizainerė Austėja Jablonskytė, verslininkai Asta Valentaitė, Danguolė Stachura, Izilda ir Benas Gudeliai, stilistai Mantas Petruškevičius ir Kęstutis Rimdžius, menininkė Agnė Jagelavičiūtė su mama Nijole, renginių organizatorius Gediminas Jaunius, dainininkės Erica Jennings, Liepa Mondeikaitė, Natalija Bunkė, televizijos laidų vedėja Agnė Grigaliūnienė, aktorės Gražina Baikštytė, Tova Vaškevičiūtė, Elzė Gudavičiūtė, Valda Bičkutė ir kt.

R.Piekautaitės kolekcijos pristatymo svečiai - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (253)