Tačiau pati V. Genytė-Marazienė užkirto kelią galimoms tokios situacijos interpretacijoms.

„Jis mano draugas, žinokit, tiesiog buvo užėjęs lietus ir kad jo neužlytų, jis prisėdo prie manęs, - DELFI tvirtino ji, - aš bet ką būčiau priėmusi po skėčiu, ir svetimą žmogų. Čia mano draugas, kolega. Aš jam gi sakau: „prisėsk, lietus tave ten užlis“.

Anot V. Genytės-Marazienės, ji ir kolega J. Kuraitis susipažino vieno renginio metu.

„Mes, žinokit, taip, tiesiog būna renginys kartais... Tiesiog... Buvo kažkokių tokių... tiesiog dėl renginių, - sunkiai žodžius rinko pašnekovė, - mes susipažinome viename renginyje, mes labai seniai pažįstami. Aš su daug kuo pažįstama“, – kalbėjo V. Genytė Marazienė.

Pasak moters, viename reginyje susipažinę kolegos tapo gerais draugais. O sekmadieninio susitikimo tikslas buvo pabendrauti su seniai matytu bičiuliu.

Paklausta, ar draugai paprastai sėdi romantiškai guršknodami kokteilius, V. Genytė tvirtino, kad jiedu susitiko papietauti ir pabendrauti. Anot pašnekovės, jokių kitų ketinimų nebuvo.

„Aš neromantiškai sedėjau. Susitikom papietauti mieste, pašnekėti, nes seniai buvom matęsi. Aš baimių neturiu, bet žmonės daro savo išvadas“, - DELFI sakė žinoma moteris.

V. Genytė ir J. Kuraitis prieš kameras pozuodavo ir anksčiau, tačiau apsupti kitų kolegų, draugų. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (299)