„Italijoje buvau pirmą kartą, todėl kiekvienas aplankytas miestas paliko didelį įspūdį. Susipažinome su jų kultūra, maistu. Ragavome tos tikros itališkos picos, ledų, kapučino... Skonis visiškai kitoks nei esame įpratę, buvo labai skanu“, - prisimena „X Faktoriaus“ nugalėtoja.

Nors kelionė truko vos kelias dienas, anot Iglės, pailsėti ir pamatyti tai, kas buvo suplanuota, užteko.

„Iš viso ilsėjomės keturias dienas, tačiau to pakako. Žinoma, dar šiek tiek norėjosi pabūti, bet savo laiką pilnai išnaudojome. Vieną dieną leidomės į miestelį, pavadinimu Polinjano a Marė. Buvo labai smagu, ten pasidarėme gražių nuotraukų, pasivaikščiojome. Tiesa, vaikščiojimas sudarė didžiąją dalį visos kelionės, o man tai nėra būdinga. Nesu labai aktyvi, o Tadas šiuo klausimu kitoks“, - DELFI pasakojo dainininkė.

Socialiniuose tinkluose kelionės akimirkomis pasidalinusi pora netrukus sulaukė daugybės klausimų – ar jiedu oficialiai kartu? Tokia žmonių reakcija Iglei iki šiol kelia šypseną.

„Tikrai labai daug klausimų visiems kilo. Juk tai akivaizdu. Man keista, kad žmonėms dar kyla klausimų, kuomet pamato du žmones apsikabinusius – juo labiau, jei jie išvažiuoja kartu į kelionę“, - kalbėjo ji.

Dainininkė patvirtino, kad ši kelionė jiems tapo puikia proga nebesislapstyti, tačiau to nedetalizuoja: „Galbūt kažkada daugiau papasakosime, bet ne dabar.“

Iškart po romantiškos kelionės Iglė grįžo į Marijampolę, o Tadas išskubėjo į Graikiją. Išvykti su mylimuoju atlikėjai neleido mokslai, tačiau judviejų planuose – naujas nuotykis.

„Norėjosi skristi kartu, bet mūsų dar laukia Barselona, tad leidau jam atsidžiaugti vienišiaus dienomis", - nusijuokė dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)