Su širdies drauge Greta premjeroje pasirodęs Justinas Jankevičius neslėpė jaudulio. Ir nors jo mylimoji nebuvo linkusi bendrauti su žiniasklaida, pagrindinį vaidmenį filme atlikęs Justinas sakė, kad už jos toleranciją yra be galo dėkingas.

„Kiek nesąmonių jai tenka pakęsti. Aš ir pats stebiuosi, iš kur ji turi tiek tolerancijos. Nežinau, kaip pats reaguočiau matydamas ją ekrane bučiuojantis su kitu vyru, bet į mano bučinių scenas ji žiurėjo labai tolerantiškai“, – sakė humoristas ir laidų vedėjas.

Anot J. Jankevičiaus, šiame filme kiekvienas atras panašumų su savo turėtais santykiais. Paklausus, ar kuriant vaidmenį jį įkvėpė praeities santykiai, Justinas mįslingai nusišypsojo: „Scenarijus buvo parašytas taip, kad papildyti nebuvo ką, bet tikrai daug ką primena“.

Premjeroje taip pat buvo galima sutikti ir televizijos laidų vedėją bei komunikacijos specialistę Vaidą Skaisgirę su vyru Rolandu , atlikėją Arą Vėberį su sužadėtine Martyna Kernagyte, atlikėjas Donatas Montvydas su žmona Veronika, legendinė šokėjų pora Jūratė ir Česlovas Norvaišos, aktorius Robertas Lenartavičius, prodiuseris Martynas Tyla su žmona Neringa Zeleniūte, aktorius Mindaugas Papinigis su nauja mylimaja, Saulius Urbonavičius-Samas ir kitus žinomus veidus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)