Delfi šaltiniai teigė, kad R. Skaisgirys susitikinėja su gerokai jaunesne mergina, neva vieną savaitgalį su ja žinomas vyras pasirodė ir savo bičiulių kompanijoje.

Tiesa, apie tai konkrečiai pasiteiravus televizijos prodiuserio, šis tik nusijuokė: „Ruoškite man karstą. Kas su manimi bus, kad mane jau laidoti tuoj reiks?“.

Tačiau pašnekovas netrukus surimtėjo: „Ne, ne, žinokit. Na, ką aš jums galiu pasakyti, juokinga ši situacija. Aišku, man labai faina, kad žmonės galvoja, jog dar esu rinkoje“, – patikino jis.

Pasiteiravus, galbūt minima nauja moteris jo gyvenime yra simpatija, apie kurią jis kalbėjo „Kitokių pasikalbėjimų“ laidoje, pašnekovas atsakė, kad kol kas rimtų santykių jo gyvenime tikrai nėra.

„Tai simpatijų gyvenime būna. Man visada kažkas patinka, šiuo klausimu, esu sveikas vyras. <...>

Net nežinau, ką jums ir atsakyti. Jeigu norite rašyti, galiu pasakyti tik taip – labai džiaugiuosi, kad dar kažkas galvoja, jog dar galiu turėti moterį, vadinasi, esu dar paklausus vyras“, – linksmai kalbėjo R. Skaisgirys.

„Džiaugiuosi, kad dar apskritai kam nors tai rūpi“, – pridūrė jis.

Pasiteiravus, ar tos vienintelės iš tiesų kol kas nėra, pašnekovas nuo tikslaus atsakymo išsisuko.

„Aš auginu sūnų ir tuo džiaugiuosi“, – teigė jis.

Paklausus, ar jis neatmeta galimybės, kad ateityje šalia jo bus galima pamatyti naują širdies draugę, R. Skaisgirys ir vėl nestokojo humoro.

„Neatmetu galimybės, kad tikrai kažkam patiksiu“, – nusijuokė pašnekovas.

Rolandas Skaisgirys ir Vaida Skaisgirė

Delfi pasidomėjo, ar ateityje žinomas televizijos prodiuseris norėtų rimtų santykių. Šis neslėpė, kad to tikrai norėtų, tačiau to, pasak jo, nesuplanuosi.

„Duok Dieve jie (rimti santykiai – Delfi) bus kada nors gyvenime“, – sakė jis.

„Galiu pasakyti, kad jeigu mano gyvenime bus kažkas tokio, tai visi čia greitai sužinos, aš juk nesu uždaras žmogus“, – paaiškino R. Skaisgirys.

Prieš pasibaigiant pokalbiui pašnekovas pakartojo, kad minima tema jo gyvenime naujienų nėra.

„Nėra nieko naujo, tikrai nėra“, – patikino jis.

Delfi primena, kad visai neseniai R. Skaisgirys dalyvavo „Kitokių pasikalbėjimų“ laidoje, kurioje žiūrovams atskleidė, jog karantino metu jis bendravo su viena simpatija, tačiau kas ji nedetalizavo.

Eteryje žinomas vyras prabilo ir apie įvykusias skyrybas bei nelengvą viengungio gyvenimą.

„Man buvo žiauriai sudėtingas laikotarpis paskutiniai metai, bet po to kažkaip vis tiek praeina“, – sakė pašnekovas.

„Skyrybos pas žmones įvyksta labai įvairiai, čia kaip pirštų antspaudai – pas visus skirtingi“, – laidoje pridūrė R. Skaisgirys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)