Įspūdžiais tiesiogiai iš Graikijos besidalydamas verslininkas nuolatos šypsojosi nuo įspūdžių, kurie šioje gimtadienio kelionėje tiesiog veja vienas kitą.

Šios penkios dienos ir keturios naktys jo atmintyje įsirėš ilgam. Ir ne tik dėl to, kad šias dienas jis leidžia vos 49 kvadratinių kilometrų ploto Graikijos saloje. „Su gimtadieniu“ šįmet jam ištarė net pati Paris Hilton.

„Gyvenime norisi visko pabandyti“, – šypteli Žilvinas, šiuo metu laiką leidžiantis Skiathos saloje. Ši vieta nėra itin garsi, tad Ž. Grigaitis ten džiaugiasi nuostabia gamta bei ramybe – aplink nešurmuliuoja turistų minios.

Jau kurį laiką plūstantys draugų, kolegų bei bičiulių sveikinimai Ž. Grigaitį pasiekia net toli nuo namų. „Oi, gavau visko labai daug... Ir dovanų. Kai ką parsivešiu atgal į Lietuvą, – pasakojo verslininkas. – Tie sveikinimai tikrai širdelę suvirpina. Tai tam tikri gražūs maži dalykai. Galiu pasakyti tik tiek – turiu tikrai gerų draugų.“

Kokie linkėjimai gimtadienio proga skamba dažniausiai? „Kad sėkmė nenusisuktų ir toliau likčiau toks, koks esu, daryčiau tai, ką darau“, – pasakojo Ž. Grigaitis ir pridūrė, kad to paties linki ir kitiems.

Pernai, sutikdamas 46-ąjį gimtadienį, Žilvinas paslaptingai užsiminė apie ateities planus. Tąkart po kelių mėnesių pristatė savo papuošalų kolekciją. Jo tikinimu, mintys apie ateities planus ir šįmet sukasi jo galvoje. Ir ne šiaip planų, o labai ambicingų.

„Gyvenimas dėliojasi taip, jog gali tekti išbandyti kažką visiškai naujo. Verslo sritį ar net kažką asmeniškai. Čia tikrai tinka posakis: niekada nesakyk niekada“, – kalbėjo vyras.

Sau gimtadienio proga Žilvinas taip pat pasidovanos dovaną. „Esu numatęs, – tikino pašnekovas. – Tai bus kelionė, nes daiktų... Man jų gyvenime tikrai pakanka ir nemėgstu prisirišti prie materialaus daikto, o kelionė... Ją tikrai pasidovanosiu ir ji bus labai specifinė.“

Žilvino Grigaičio gimtadienio kelionės akimirkos:

Tiesa, pasibūvimas Graikijos saloje tikrai nėra vienintelis dalykas, privertęs Žilvino širdį plakti stipriau. Likus kelioms dienoms iki gimtadienio jis sulaukė ypatingai malonaus siurprizo – Paris Hilton sveikinimo.

Su P. Hilton bendravęs Žilvinas pasakojo, kad nors ji ir pasaulinė garsenybė – bendraujant to visiškai nesijaučia. „Žinote, kad ir kokie populiarūs, mes visi išliekame žmonės. To tikrai galima iš jos pasimokyti, – kalbėjo Ž. Grigaitis. – Kad ir ką bedarytumėme ar besielgtume.“

Verslininkas pasakojo, kad kone labiausiai nustebino apsaugos darbuotojų, zujančių aplink ją, skaičius, ir tai, jog ji nespinduliavo jokiu „žvaigždiškumu“. „Šis žmogus yra be galo šiltas ir paprastas“, – nė nemirktelėdamas tikino Žilvinas.

Beje, Ž. Grigaitis atskleidė, jog juodu su Paris sieja ir bendras projektas – jie abu yra „Alessandro International“ prekės ženklo atstovai.

Gimtadienį Graikijoje su būriu bičiulių švenčiantis Žilvinas, kaip ir pernai, gimtadienį sutinka be žmonos.

„Elle yra Australijoje, tačiau atvažiuos vėliau. Apskritai nesureikšminu to, kad štai gimtadienis ir reikia švęsti. Juk ne jubiliejus“, – nusijuokė Žilvinas ir patikino, kad ir Lietuvoje spės paminėti savo šventę.

100 akimirkų su Žilvinu Grigaičiu:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (133)