„Esu pilna emocijų. Šįryt švenčiame sužadėtuvių metines. Papusryčiavome lovoje kartu, pasikalbėjome. Nelabai mėgstu sureikšminti įvairias progas. Kuo viskas paprasčiau - tuo geriau. Povilas ryte juokavo, kad nesusituokėme per metus laiko, vadinasi, reikės iš naujo pirštis“, – pasakojo R. Kulvinskytė, o paklausta, ar šia proga pakėlė taures, paaiškino to padaryti drauge su mylimuoju negalėjusi. Rimantė skubėjo į darbą, kur suplanuotas susitikimas su kolegomis. 

„Jeigu būtume ryte pakėlę taures, turbūt nebūtume išlipę iš lovos. Neabejoju, kad atsigriebsim šiandien vakare. Manau, šventimas prasitęs iki savaitės pabaigos. Ši diena yra dviguba šventė: gimtadienis ir sužadėtuvių metinės. Povilas, pasipiršdamas per mano gimtadienį, labai gudriai pasielgė, nes niekada nepamirš tos datos“, – šypsodamasi DELFI pasakojo R. Kulvinskytė.

Paklausta, kokių dovanų iš mylimojo sulaukė, „Lagency“ kūrybos vadovė džiaugėsi sulaukusi ir išankstinių gimtadienio dovanų iš mylimojo. P. Miškinis-Eidukonis savo išrinktajai dar praėjusį penktadienį dovanojo ypač gražią suknelę.

„Gimtadienis ir sužadėtuvių metinės tuo pat metu yra beveik tas pats, kaip gimti per Kalėdas. Kai draugai nebežino, ar sveikinti su gimtadieniu, ar su Kalėdomis. Ne visas dėmesys skirtas man, nes minime ir gimtadienį, ir sužadėtuvių metines. Povilas taip padarė, kad galėtume pasidalinti dėmesio“, – DELFI pasakojo R. Kulvinskytė.

Rimantės šeimoje priimta nedovanoti dovanų, todėl savo išrinktajam ji paaiškinto, kad nori, jog prieš gimtadienį ir po jo nereikėtų tvarkyti namų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)