Šiaulių miesto savivaldybės narys DELFI pasakojo, kad nuotraukoje jis toks, koks ir yra, o išgirdęs skaitytojos priekaištą tik nusijuokė, kad rinkėja turbūt jį seniai matė.

„Iš tikrųjų niekas nėra dailinta jokia programa, – DELFI kalbėjo politikas. – Gal matė mane prieš metus laiko? Aš gerokai pasikeitęs. Intensyviai sportuoju kiekvieną dieną, tad ne tik kūno, bet ir veido formos yra ryškiai pasikeitusios. Gal dėl to žmonėms taip ir atrodo.“

Pasidomėjus, ar A. Šedžius nesibaido fotoobjektyvų ir prieš juos jaučiasi puikiai, šis neslėpė, kad ši nuotrauka nėra įprasta. „Retai kada šypsausi nuotraukose, o čia tokia fotosesija, kad reikia kažkokio išskirtinumo. Vieni politikai su darbo rūbais fotografuojasi, kiti tiesiog su marškinėliais tam, kad atkreiptų dėmesį. Aš manau, kad politiko darbinis drabužis – kostiumas ir kaklaraištis, tad nusprendžiau akcentuoti ne drabužius, o šypseną. Pirmą kartą rinkiminės skrajutės yra papuoštos šypsena, – pasakojo A. Šedžius. – Ir man pačiam nėra įprasta save tokį matyti. Aišku, žmonės sako, kad esu neatpažįstamas.“

Andrius Šedžius rinkiminiame plakate

Politikas pasakojo, kad jau girdėjo, esą nuotraukoje jis kitoks. „Žmonės paima tą skrajutę ir neša kitiems parodyti sakydami: „Žiūrėk, koks Šedžius nepanašus į save“, – šyptelėjo pašnekovas. – Žvelgiant iš reklaminės pozicijos, tai nėra blogai. Žmonės šiaip ar taip mane pažįsta, tačiau ta šypsena pasidarė kaip ypatingas akcentas.“

„Čia jokio fotošopo nėra, jokios korekcijos nėra. Yra truputį makiažo, nes mano žmona yra šios srities profesionalė, tad šiek tiek pridėjo ranką, bet tik tiek“, – teigė A. Šedžius.

DELFI primena, kad tai ne pirmas kartas, kai vyras sulaukė panašių komplimentų, nes tapo sunkiai atpažįstamas. Dar kovą pirmagimio besilaukianti jo žmona Monika Šedžiuvienė feisbuke pasidalijo intymios fotosesijos nuotrauka, kurioje pozuoja kartu su vyru Andriumi.

Nuotrauka užvirė diskusiją, esą joje - visai ne jos vyras.

Pasipylus abejonėms M. Šedžiuvienė teigė, jog tai jai praskaidrino visą rytą. „Turiu labai jus visus nuliūdinti: taip atrodo mano vyras! Tokį matau kiekvieną rytą ir vakarą. Bijau pagalvoti, kas būtų, jeigu ir nuogas kojas įkelčiau. Išsišaudytų pusė lietuvių... Dėl plaukų: jis nėra labai šviesių plaukų, o po žiemos jie gal net pilki, todėl esant nespalvotai nuotraukai ir blankiam apšvietimui – krenta šešėliai. Turint gerą telefoną ar kompiuterį – puikiai matosi, kad plaukai nėra juodi“, – sakė M. Šedžiuvienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (267)