Byloje R. Bružas siekia susitarti su buvusia žmona Nomeda Bružiene, kad būtų pakeistos jo ir jo nepilnametės dukros, kuri gyvena ne su juo, bendravimo sąlygos.

Taikiai abi šalys ginčo neišsprendė, todėl ir buvo nuspręsta kreiptis į teismą. „Aš su ieškovu apsikritai nekalbu, mes bendraujame elektroniniu paštu. Gavau laišką iš advokato ir tas pasiūlymas man netinka“, – teisme kalbėjo Nomeda Bružienė. R. Bružas siekia pakeisti ne tik bendravimo sąlygas, bet ir dukters gyvenamąją vietą.

Į parengiamąjį posėdį pats ieškovas R. Bružas neatvyko, tad jo atstovas advokatas Justas Vilys pateikė prašymą parengiamąjį posėdį atidėti. Teisėja tenkino šį prašymą, tad toliau procesas vyks dalyvaujant abiems pusėms.

Su žmona Nomeda žurnalistas išsiskyrė 2012 metais. Skyrybos tuomet įvyko bendru susitarimu.

R. Bružui santuoka su Nomeda buvo antroji, pirmąjį kartą jis šeimą sukūrė su žurnaliste Edita Užkuraite prieš penkiolika metų. Pirmoji Rimo santuoka iširo praėjus vos pusmečiui.

Trečią kartą sukurti šeimą R. Bružas ryžosi pernai. 2015-ųjų gegužę nedidelės ceremonijos metu vyras vedė daugiau nei dešimtmečiu jaunesnę mylimąją Indrę Zykutę, su kuria netrukus sulaukė ir šeimos pagausėjimo.

Rimas Bružas ir Nomeda Bružienė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (171)