„Labai nemėgstu vakarėlių, kurie tave verčia užsidėti kažkokius sceninius drabužius, pavirsti filmų ar literatūros kūrinių herojais. Tiksliau pasakius – as labai mėgstu stebėti kitus svečius, bet pati neesu tokio pasilinksminimo fanas. Gal todėl, kad mano kasdieninis darbas yra siejamas su kostiumais ir personažais? Vienintelis Helovinas man nesukelia streso – čia man nebūtina net labai persirengti – galiu pastilizuoti tai ką nešioju kasdien, ir štai jau esu personažas – gotikinis ateities vampyras!“ – juokiasi Dalia.

Vakar su vyru Dexteriu Fletcheriu ir šeimos draugais, kino prodiuseriu bei režisieriumi Matthew Vaughnu ir jo žmona Claudia Schiffer, kaip tik ir praleido vakarą privačioje Helovino šventėje. Tematiškai, su didele fantazija išdekoruotuose vakarėlio erdvėse netruko jumoro ir atrakcijų.

Dexterio ir Matthew draugystė prasidėjusi prieš dvidešimt metų, nuo tų laikų kai jis vaidino Guy Ritchie režisuotame filme „Lok, stok ir šauk“, dabar peraugo į kitą amplua – Dalios vyras ką tik baigė režisuoti savo trečiąjį filmą „Edis Erelis“, kurį prodiusuoja Matthew. Ir nors filmo premjeros reiks palaukti dar iki pavasario, gandas apie sėkmingą dviejų draugų partnerystę jau sklinda.

„Matthew mėgsta būti anonimu, tai sugalvojo puikią kaukę – Nematomas žmogus! Net užpavydėjau tokio paprastumo. Būtinai pasisavinsiu šią idėją ir nuo šiol visuose vakarėliuose kai reiks būti kažkuo – as būsiu Nematomu žmogumi“ – įspūdžiais dalinasi režisierė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją