„Labas mano meile Alisa!“ – socialiniuose tinkluose vėlyvą penktadienio vakarą džiaugėsi reperis, savo ir žmonos dukrai suteikęs pasakų įkvėptą vardą.

Anksčiau Paula pasakojo Delfi, kad per nėštumą viskas kitaip: kūnas ir protas bando adaptuotis prie naujų pokyčių.

„Visas nėštumas prabėgo labai greitai, gyvenau įprastą gyvenimą – daug dirbau ir keliavau. Spalio mėnesį pristačiau naują kolekciją išteku.lt parodoje. Ją paruošti buvo sunkiau nei įprastai, kadangi per pirmus nėštumo mėnesius buvo itin sunku atrasti kūrybai įkvėpimo. Kūnas ir protas bandė prisitaikyti prie vykstančių pokyčių. Labai džiaugiuosi, jog visus planus pavyko įgyvendinti, o dabar – porą mėnesių galiu ruoštis vaikelio atėjimui. Mėgstu kurti plačiąja prasme, esu labai smulkmeniška ir sentimentali, todėl ruošiu vaikeliui kiek įmanomą viską pati – man tai malonumas. Neriu, siuvu, dekoruoju drabužių pakabas... Laikas ir dabar labai greitai bėga, nes nuolat kažko naujo mokausi, esu užsiėmusi. Mėgaujuosi šiuo laikotarpiu“, – sakė ji.

Paula Poderytė ir Sezzy

Šeima jau buvo išrinkę mergaitei vardą, kuris, jų manymų, yra stebuklingas.

„Mergaitė bus vardu Alisa. Abu žinojome vardą berniukui, o mergaitei reikėjo daugiau laiko paieškoms. Su vyru esame svajingi, tikime pasakomis… Todėl kai atradome šį vardą, abejonių neliko, mums jis stebuklingas“, – atviravo moteris.

Moteris nestokojo gerų žodžių savo vyrui, kuris ją labai palaikė nėštumo metu.

„Mano vyras visada buvo dėmesingas ir mylintis, todėl nereikėjo laukti nėštumo, kad gaučiau daugiau dėmesio ir būčiau dar daugiau lepinama. Mes nesame susiskirstę vaidmenimis šeimoje, kur yra moters privalomi darbai ar vyro. Abu esame atsakingi už viską vienodai. O paruošti valgyti, kai mane pykino, ar sutvarkyti namus, kai man silpna – vyras visada tai darydavo. Dabar tik liepia daugiau ilsėtis ir mėgautis“, – dalijasi išgyvenimais Paula.

Sezeris Saylikas-Sezzy ir Paula Poderytė

Moteris atviravo ir apie savo santykius su Sezzy vaikais iš pirmos santuokos.

„Kai Sezzy išsiskyrė, jo vaikai buvo labai mažiukai, todėl nebuvo jokio nusistatymo iš jų pusės prieš mane, draugystė išsivystė natūraliai, auginame juos kartu. Psichologiškai man nebuvo lengva juos priimti, turėjau daug kovoti su savimi, kad atrasčiau pusiausvyrą savyje. Bet visi geri dalykai neateina lengvai, todėl tai ką turime dabar – tik daug darbo ir pastangų rezultatas“, – pasakojo ji.

Paula sako, kad nejaučianti jokių kultūrinių skirtumų su vyru, nors pradžioje jiems ir teko praeiti ugnį.

„Abu esame teritoriški ir turime savas taisykles, nes esame labai panašūs. Labai daug visko patyrėme per ketverius metus, todėl bendrauti vis lengviau. Neatsimenu, kada būtume labai susipykę, o pradžioje santykių tikrai teko praeitį ugnį. Bet mums abiems ji patinka“, – džiaugiasi moteris.

Sezzy tai antra santuoka ir trečias vaikas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)