Viena jų – prieš 19 metų nušautas jo tėvas, mafijos bosas Remigijus Daškevičius.

2001-aisiais nušautas R. Daškevičius, žinomas Daškės pravarde, garsėjo ne tik kriminaliniuose sluoksniuose, bet ir kaip ryški Lietuvos bokso pasaulio asmenybė. Prieš mirtį jis ėjo Lietuvos bokso federacijos prezidento pareigas ir bandė įsitvirtinti legalaus verslo, sporto pasaulyje.

„Nebuvo sekundės gyvenime, kad nesididžiuočiau būdamas savo tėčio sūnumi, nepaisant straipsnių aš jį gerai atsimenu ir dar geriau atsimenu artimųjų pasakojimus apie jį. Ir tai suformavo mano meilę tėčiui. Aš didžiuojuosi būdamas jo sūnumi.

Visko yra buvę, tačiau buvo ir daug teigiamų dalykų. Daug žmonių prie manęs yra priėję ir pasakę, kad pažinojo mano tėtį. Vieni sakė, kad jis buvo geras žmogus, kiti vadinę mafijozu, nusikaltėliu. Kai žinai, kad tas žmogus neturi svarių argumentų, tiesiog nekreipi dėmesio.

Tarp kitko, gerų atsiliepimų sulaukiu tonomis daugiau nei blogų. Tačiau aš tų neigiamai kalbančių žmonių nesmerkiu – kiekvienas išauklėtas savaip“, – įsitikinęs reperis.

Remigijus Daškevičius

Dar vienas nepatogus klausimas, kurį Remigijui reikėjo atremti – skambiai nuaidėjusios skyrybos su socialinių tinklų žvaigžde Karolina Meschino. Kad pora išsiskyrė, gerbėjai sužinojo tik pastebėję žinomą merginą su jo vienu geriausių draugų ir scenos kolega Dominyku Ježeriu-OG Version.

Skandalingą istoriją vainikavo „Flying Saucer Gang“ įrašytas kūrinys „Šaukštai po pietų“, kurį reperiai galimai skyrė buvusiam grupės nariui ir būsimam Karolinos vaiko tėčiui OG Version.

„Susitikome, pradėjome draugauti, nustojome draugauti. Aišku, buvo gan nemaloni istorija. Išsiskyriau ne su vienu, o su dviem žmonėmis. Laikiau tą žmogų geru, gal net geriausiu draugu. Bet viskas turi savo galiojimo datą. Tik kad aplinkybės tokios.

Vieną iš tų žmonių pažinojau pusantrų, o kitą – septynis metus. Tai supranti, kuris praradimas man buvo skaudesnis. Bet aš nesu iš tų žmonių, kurie suklumpa ir skundžiasi, kad skauda. Einu toliau.

Aš su niekuo nesilyginu, nesistengiu įtikti. Tiesiog darau, kaip man atrodo, kad yra teisinga. Noriu savo gyvenime jaustis gerai. Aišku, po tokių smūgių reikia laiko atsigauti. Santykiai ateina ir išeina, kartais ateina ir pasilieka. Kai kurie būna tokie, kur tu galvoji, kad bus amžinai, bet galvoti yra viena, gyventi – kita“, – kalbėjo reperis.

Remigijus Daškevičius

Prieš kelerius metus išpopuliarėjęs reperis tikino jau spėjęs savo kelyje sutikti ne vieną žmogų, kurio tikslai nebuvo rimti. Atlikėjas sakė, kad atsisijoti tikrus bičiulius jam pavyksta pasikliaujant intuicija.

„Dažniausiai tai labai jaučiasi iš bendravimo. Manau, kad mūsų sferoje labai reikalinga mokėti tai atpažinti. Kartais tu jauti, kad žmonės turi nuoširdų norą susipažinti. Nesakau, kad negali „prisigauti“. Ne kartą esu sutikęs žmonių, kurie pasiūlė gerų idėjų, kurios vėliau virsta į kažkokį farsą, nes jis tiesiog norėjo susipažinti ir kažkam pasigirti. Nemanau, kad šitoje vietoje geresnio dalyko nei intuicija“, – kalbėjo Remis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (201)