Naujausiame REALity FictiON (REAL.F.ON) vaizdo klipe „IšJunk transliaciJą 2017“, kurį filmuos užsienyje apdovanojimais įvertintas kino režisierius Ruslanas Korostenskis, šviesiaplaukė gražuolė Vita Jakutienė turėjo pasirodyti apsirengusi vestuvine suknele, tačiau susitarimas tarp dviejų atlikėjų pakrypo kiek kitokia linkme ir prieš pat klipo filmavimą V. Jakutienė staiga atsisakė filmuotis.

„Tiesą pasakius, nesupratau Vitos motyvo atsisakyti filmuotis, nes pati klipo idėja yra unikali ir įdomi. Kadangi dar tarp susidomėjusiųjų filmuotis šiame klipe žinomų žmonių yra TV laidų vedėjas Vytenis Pauliukaitis ir aktorius Saulius Siparis, manau, tikrai nieko nepraradome, o gal netgi ir laimėjome“, – sakė REALity FictiON.

Pats reperis, save siejantis su skandalinga pasauline repo legenda, jau kurį laiką bendradarbiauja su muzikos kūrėju ArtG, kuris yra ne tik dirbęs su tokiais muzikos grandais, kaip Andrius Mamontovas, ANTIS, SEL, Biplan, bet ir vienintelis Lietuvoje muzikos prodiuseris, dirbęs su JAV roko žvaigžde Alice Cooperiu.

„Su ArtG esame pažįstami jau beveik 17 metų. Tai vienas talentingiausių man žinomų muzikos kūrėjų iš Lietuvos. Apskritai, esu surinkęs tikrai įspūdingą komandą ir tuo pačiu stiprų pagrindą vystyti savo muzikinę veiklą. Dainos „IšJunk transliaciJą 2017“ teksto bendraautorius yra Jaunius Čiulada, kuris yra sukūręs tekstų grupei SEL, atlikėjui Soliariui ir daugeliui kitų.

Viktoras Aliaševičius, labiau žinomas kaip ViK, yra padėjęs užsienyje išgarsėti keliems, lietuviškų šaknų turintiems, muzikos kolektyvams: grupei GRINGO ir dainininkui Beissoul.

Ruslanas Korostenskis yra kūręs Gyčio Paškevičiaus, atlikėjos Atlantos, grupių „Mango“, „B’Avaria“, „Delfinai“ ir „Kastaneda“ vaizdo klipus. Manau, mūsų profesionalios komandos rezultatą pamatysite labai greitai“, – apie savo kūrybos planus kalbėjo reperis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)