Tokią jo reakciją iššaukė reakcijos į LNK laidoje duotą jo interviu apie alkoholį ir sveiką gyvenimo būdą. Vyras laidoje prasitarė ir apie patirtį augant, kai jo šeimoje buvo vartojamas alkoholis.

„Man alkoholis tabu yra dėl tėvo ir patėvio. Bijau, bet kai man tiek metų ir nesi ragavęs, nebežiūriu kaip į baimę. Kai siūlo išgerti, man tai tas pats kas siūlytų smėlio pavalgyti. Dvylikos metų daviau sau prieš kryžių, kad gyvenime to nebus (alkoholio jo gyvenime)“, – kalbėjo jis „Nuo iki“ ir pridūrė, jog gyventi sveikiau jį įkvėpė ir puikią figūrą bei geležinę valią turinti žmona.

Kaip vėliau teigė žinomas vyras „Facebook“, šis jo pasisakymas sulaukė gausybės reakcijų. Tačiau labiausiai jam gaila, kad žmonės kreipėsi į jo mamą, o ne jį patį.

„Įdomus tas gyvenimas. Ką galiu pasakyt tiems, kurie pavydi ar yra siauro mąstymo – #duskitPavyduoliai!!

Kalbėjau šiandien su savo Mama, kuria be galo be krašto myliu, bet jai atrodo kitaip. Po kiekvienos laidos, kurioje pasakau, kaip buvo mano gyvenime ar yra dabar, jai tenka gerti vaistus ir išgyventi košmarus! Nes turi be galo atvirą sūnų, kuriam ne gėda dėl to, koks jis ir kokioje aplinkoje jis užaugo. Nebuvo mano gėdinga praeitis. Ji buvo tokia, kokia buvo. Turbūt čia toks mano pamąstymas (ar) šauksmas tyruose, bet vis tiek mano vaikystėje tikrų vyrų ir normalių pavyzdžių nebuvo.

Tėvas gėrė ir geria. Patėvis gėrė ir geria! Ir kol jie tai darys, aš apie tai kalbėsiu, o visas psichologinis smurtas tenka mano mamai, kuriai turbūt, kaip ir daugeliui Lietuvoje esančių mamų, reiktų užkabinti medalį už tai, kaip augino, mylėjo, ką matė ir ką nutylėjo. Aš netylėsiu!

Nėra normalus ir sąmoningas gyvenimas, kai yra šeimoje alkoholis ir smurtas (bet kokia forma). Prieš mano mamą dabar yra smurtaujama psichologiškai. Ji nėra toks stiprus žmogus, kaip aš, tad labai prašau savo ir mamos giminių bei Viekšnių miestelio gyventojų neskambinti, nerašyti ir nedrožti jos klausimais apie mane!

Jei jus žeidžia mano praeitis ar mano atvirumas, jus būtinai parašykite man arba paskambinkite, jei turite drąsos! Visa tai, ką aš kalbu, yra tik mano atsakomybė ir mano sprendimai! Kalbu drąsiai ir atvirai ne todėl, kad parodytu mane per teliką, o todėl, kad žmonės būtų atviresni patys sau ir nebijotų savo gyvenimo, praeities ar dabarties!

Negyvenkime iliuzijomis. Reikia gyventi, o ne vaidinti gyvenimą! Tad linkiu būti sąmoningais ir išmintingais, o ne dėtis protingais! Žmonės! Pradėkite galvoti, ką jūs darote! Jūs ir toliau norite būti pati nelaimingiausia tauta? Ir toliau mes norim pirmauti pagal savižudybių skaičių? Patyčios jums tikrai ok? Tai norma? Man ne tas pats! Aš esu toks, koks esu! Turiu siekių ir vertybių! Gerbiu ir myliu savo mamą bei jos sprendimus! Myliu savo šalį, turiu tikėjimą, šeimą ir vertybes, todėl atvira širdimi sakau, kad man nėra gaila nei vienos mano gyvenimo akimirkos, aplinkos ar sprendimų! Nes tai yra gyvenimas!“, – rašė jis socialiniame tinkle.

DELFI primena, kad jau prieš kurį laiką žinomas renginių organizatorius ir vedėjas pradėjo gyventi gerokai sveikiau, o šiuo metu stengiasi atsisakyti mėsos bei cukraus. Vyras sveikuoliu savęs nevadina, tačiau stengiasi pagerinti savo gyvenimo kokybę bei aktyviai sportuoja, o alkoholio jo gyvenime apskritai nėra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (106)