Jau vienuolika metų vestuvių planuotoja dirbanti Agnieška tuo metu, 2003 metais, į realybės šou žengė vos grįžusi į Lietuvą. Prieš tai penkerius metus Lietuvos lenkaitė gyveno Varšuvoje, kur dėstė anglų kalbą privačioje suaugusiųjų mokykloje.

Vos grįžusi į Lietuvą ji visa galva pasinėrė į realybės šou „Baras“, kuris tuo metu buvo įkurtas Palangoje, bare „Kupeta“. Deja, ten praleidusi kone mėnesį, ji iš kovos dėl pagrindinio prizo pasitraukė likus vos savaitei iki finalo.

Su daina „Meilės burbulai“ kaip atlikėja šou metu debiutavusi Agnieška ir vėliau tęsė šį kelią. Beje, ji net tris kartus bandė laimę „eurovizinėse“ atrankose: 2004, 2005 bei 2009 metais. Deja, galimybės stovėti didžiosios „Eurovizijos“ scenoje nepelnė.

Pastarasis jos nuopelnas muzikiniame pasaulyje – 2016 metais vykusio tautinių šokių kovų projekto „Kadagys“ pergalė. Ją Agnieška pasiekė dainuodama kartu su lenkų liaudišku šokių kolektyvu „Perla“.

Agnieška Olševska

Ryšius su Lenkija A. Olševska palaiko iki šiol – planuoja vestuves ne tik lietuviams, bet ir lenkams.

Pokalbio su DELFI metu Agnieška džiaugėsi, kad gyvena ramų, tačiau įdomų gyvenimą. „Auginu vaikus, dirbu ir tiek“, – šyptelėjo pašnekovė ir pridūrė, jog nei anksčiau, nei dabar nėra linkusi dalytis asmeninio gyvenimo detalėmis.

Ir nors prieš trejus metus subyrėjo jos santuoka, šypsena nuo dviejų vaikų, sūnelio Luko bei dukros Lukrecijos, veido nedingsta. „Gyvenimas juda į priekį: iš liūdesio į gėrį“, – nusijuokė A. Olševska.

Jau vienuolika metų vestuvių planuotoja dirbanti Agnieška taip pat ir veda renginius bei juose dainuoja, jei sulaukia tokio prašymo. „Muzika vis dar mano širdy, vis laukia savo eilės“, – juokėsi pašnekovė.

Ji neslepia – ją dažnai pasiveja realybės šou „Baras“ „užsidirbta šlovė, o štai naujesnės pergalės slenka į šešėlį. „Pernai laimėjome „Kadagį“, tačiau viskas labai greitai nutilo. Iš tiesų gaila, nes darbo buvo įdėta labai daug, – kalbėjo moteris. – Tiesiog laimėjome garbę.“

Pokalbio metu ji atskleidė tikrąją dalyvavimo šiame šou priežastį. „Į jį ėjau tik todėl, kad tuo metu nevyko jokie muzikiniai projektai. Jei būtų buvęs koks nors muzikinis – tikrai būčiau pasirinkusi tokį, – pasakojo iki šiol dainuojanti Agnieška. – Aš pasiekiau savo tikslą, tačiau Lietuva yra labai maža, o ir su vadyba man nelabai pasisekė ir laiko nelabai buvo. Muzikiniai pasiekimai pasitraukė į antrą planą, tačiau muzika mano širdyje vis dar laukia savo eilės.“

Agnieška Olševska

Filologijos studijų magistro laipsnį Varšuvoje įgijusi Agnieška džiaugiasi, kad jos gyvenime atsirado realybės šou. Ji atvira – jei ne šis nuotykis, jos gyvenimas dabar galėjo būti kitoks. „Gal nebūčiau vestuvių planuotoja. Po šou gavau pasiūlymą iš renginių organizavimo įmonės tapti projektų vadove. Nuo to ir prasidėjo mano renginiai“, – atskleidė pašnekovė.

Tuo metu itin populiarus realybės šou visai Lietuvai buvo transliuojamas iš Palangos. Dalyviai buvo apgyvendinti baro „Kupeta“ patalpose. Ši vieta Agnieškai iki šiol kelia sentimentų. „Visai neseniai buvau Palangoje, nuėjau į tą vietą, nusifotografavau prie savo baro“, – juokėsi pasakodama A. Olševska prisimindama viešnagę ištuštėjusiame bare.

Ir nors pastaruoju metu A. Olševskos, kaip dainininkės, vardas skamba kur kas rečiau, į klausimą, ar dar išgirsime ją dainuojančią – ji atsako: „Aš dainuoju“. Renginiuose mikrofoną į rankas paimanti atlikėja turi paruošusi ne tik solo programą, bet ir pasirodymą su grupe.

Beje, vienintelis dalykas, kurį ji mielai ištrintų iš savo pasiekimų „skrynelės“ – daina „Meilės burbulai“. „Tai vienintelis šleifas, kurio mielai atsisakyčiau. Tai visiškai ne mano stiliaus daina. Tas šleifas tai vienintelis toks, kuri vis dar tęsiasi“, – nusišypsojo Agnieška.

Agnieška Olševska anksčiau ir dabar:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)