„…ir vieną gražią dieną Havajuose, stebuklingą valandą 11:11 aš pagimdžiau savo trečią vaiką. Sūnų! Radvilas Rex Makoa jau mano glėby ir mūsų visų meilėje. Labai fainai buvo nežinoti kūdikio lyties iki pat gimties – kokia staigmena ir kiek džiaugsmo!

Mes jau namie. Jaučiamės puikiai. Tik aš labai pavargusi ir šįkart neketinu vaidinti didmoterės – planuoju daug ilsėtis ir bent savaitę praleisti lovoje“, – dalinosi Vaiva socialiniuose tinkluose.

Netrukus naują knygą išleisianti rašytoja instagrame sekėjams papasakojo apie tai, kokios sąlygos buvo suteiktos ligoninėje, kurioje ji gimdė. Vaiva šia informacija sutiko pasidalinti ir su „Delfi“.

Moteris ne kartą patikino, kad maistas valstybinėje ligoninėje, kurioje ji pagimdė sūnų Radvilą Rex Makoa – puikus.

„Prieš gimdymą Maikui davė normaliai pavalgyti, o man jau buvo galima tik želė, sulčių, arbatos, – rašė Vaiva. – Maistas ligoninėje buvo nerealus. Pietums po gimdymo gavau fish tacos. Vakarienei pasirinkau sumuštinį su tunu, o Maikas gavo burgerį. Prie kiekvieno patiekalo salotos, sriuba, desertas, arbata. Valgyti gauna ir partneris.“

Maistas ligoninėje Havajuose

Pasak Havajuose gyvenančios rašytojos, buvo atsižvelgta ir į tai, kad ji nevalgo mėsos – moteris pasirinko peskatarišką meniu.

„Ryte buvo tobulas omletas su špinatais, sūriu, daržovėmis. Negalėjau atsidžiaugti maistu ligoninėje. Kitą dieną pietums – man lazanija su daržovėmis, vyrui lazanija su mėsa“, – pasakojo V. Rykštaitė.

Maistas ligoninėje Havajuose

Kartu su gimdyve palatoje visą laiką galėjo būti ir Vaivos vyras Maikas. Jam taip pat buvo suteiktos visos sąlygos jaustis patogiai.

„Už mano lovos – fotelis-lova gimdyvę palaikančiam žmogui. Ir visą patalynę tam žmogui duoda, ir maistą. Palatoje privatus WC, dušas, vonia. Šitoje palatoje prieš 7 metus gimdžiau Žemyną (pirmoji Vaivos ir Maiko atžala – aut.past.). Mums labai pasisekė. Tikrai ne visos ligoninės JAV tokios geros. Bet ši yra mažytė, jauki, nuostabi. 10 balų už priežiūrą, gydytojų dėmesį ir viską“, – džiaugėsi trečiosios atžalos vos prieš kelias dienas susilaukusi rašytoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)