DELFI žiniomis vyras mirė Vilniuje, tačiau daugiau jo netekties detalių artimieji neatskleidžia. Buvęs jo kolega Lukas Pačkauskas apie netikėtą buvusio kolegos netektį taip pat sužinojo tik vėlyvą šeštadienio vakarą.

Ši žinia sukrėtė ne vieną pramogų pasaulio atstovą, daugelis jų feisbuke liejo užuojautas ir neslėpė nuostabos išgirdus netikėtą žinią.

Atlikėjas Vaidas Baumila feisbuke prisiminė, kad būtent Kipisho daina tapo kertiniu akmeniu jo karjeroje: "Ilsėkis ramybėje, žmogau, kurio dainos žodžius dainuoju jau dešimt metų. Simboliška, kad būtent Tavo kūrinys buvo mano karjeros atspirties taškas. R.I.P. Kipišai - visada atsiminsiu ir visada dėkingas".

Kipishas tapo žinomu dar 2002-aisiais, kuomet su Luku Pačkausku įkūrė grupę „Kastaneda“ ir susilaukė didžiulio populiarumo.

Grupė debiutavo su daina „Vakar vakare“, kuri greitai pakilo radijo topuose ir atvėre duris į tolesnę sėkmingą muzikinę karjerą. Po kurio laiko „Kastaneda“ išleido dainą „Nesiparink“, kuri sulaukė analogiškos sėkmės.

Tiesa, R. Neyelovas-Kipishas paliko grupę 2005-ųjų pabaigoje.

Su Kipishu bus galima atsisveikinti vasario 15 dieną Kėdainių krematoriume.

Romanas Neyelovas-Kipishas
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (497)