Balta originali suknelė dažnam gali priminti klasinį švarkelį. J. Rudokė kartu su vestuviniu drabužiu taip pat parduoda ir veliumą.

„Svarsčiau, ar pasilikti suknelę, kaip atsiminimą, bet, mano nuomone, nereikia prisirišti prie daiktų. Juk visi atsiminimai – nuotraukose ir mintyse“, – DELFI sakė Justina.

Paklausta, ar negaila atsisveikinti su savo vestuviniu drabužiu, R. Rudoko mylimoji patikino, kad mieliau ji suknelei suteiks galimybę papuošti naują nuotaką, nei leis jai dulkėti spintoje.

„Labiau gaila, kad kas kartą atsidarius spintą, reikia žiūrėti, kaip šis grožis tiesiog yra pakabintas ir paslėptas joje. Tikiuosi, kad suknelė kažkam bus naudinga ir ja dar kartą bus galima pasipuošti“, – viliasi J. Rudokė.

DELFI primena, kad J. ir R. Rudokai susituokė šių metų sausio 26 dieną Vilniaus Santuokų rūmuose.

Žinia apie romantiškus poros santykius išaiškėjo taip pat tik šių metų pradžioje.

Tiek anksčiau, tiek dabar žinoma pora yra linkusi vengti viešumo ir apie savo asmeninį gyvenimą kalba labai retai. Po santuokos ceremonijos jaunieji žiniasklaidai komentarų taip pat nedalijo.

Prisiminkite R. Rudoko ir J. Rudokės vestuves:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (129)