Besikalbant žinomas aktorius išdavė, jog renkant sūnui krikšto vardą jiedu su žmona dvejojo iki pat paskutinės minutės. „Norėjome, kad viskas būtų gražu ir būtų dar viena raidė „r“. Taigi, nugalėjo vardas Rokas ir sūnus tapo Raidu Ramūnu Roku Rudoku“, – su šypsena paaiškino DELFI pašnekovas.

Skuode, iš kur ir yra kilusi R. Rudoko žmona Justina, dažnai lankosi visa Rudokų šeima, o ir visa Žemaitija jiems labai artima. Pajūrio regione vyras mėgsta užsiiminėti ir vandens sportu, aktyviai leisti laisvalaikį. „Daug laiko čia praleidžiu draugaudamas su vandeniu ir vėju. Toks laisvalaikis man yra labai artimas. Skuodas yra tikrai įdomi to krašto dalis ir čia jaučiuosi kaip namuose“, – apie šeimos pasirinkimą pasakojo jis.

Porai teko ilgai spręsti ir kas taps krikšto tėvais. Jais tapo artimi judviejų draugai, kurie ir patys yra sukūrę gražią šeimą, turi patirties auginant vaikus. „Visada reikia savo atžaloms išrinkti savęs ir savo vaikų vertus krikšto tėvus“, – įsitikinęs jis.

Pasiteiravus, kodėl nusprendė vaikelį krikštyti nepraėjus nei metams nuo gimimo, jie paaiškino, jog laukti nenorėjo ir atsižvelgė į krikščionišką pasaulėžiūrą. Juk anksčiau kūdikiai būdavo krikštijami vos tik gimus.

Šventės dekoracijomis rūpinosi Justina. Jos ir vaikelio įvaizdžius šįkart sukūrė mados namai „Inži“. „Šventės dekorui tikrai nesamdėme dekoratorių komandos. Tiesiog sukūrėme jaukią šventę mums patiems bei artimiausiems žmonės ir, žinoma, Raidui. Pasirūpinome ir tuo, kad šventėje būtų linksma vaikams. Mažiesiems mūsų svečiams ypač patiko „Linksmasis lagaminas“ personažai, kurie juos linksmino visos šventės metu“, – pasakojo ji.

Po ceremonijos bažnyčioje susirinkę Rudokų artimieji ir draugai skirstytis dar neskubėjo. Jie mielai pozavo fotografui. Kiek vėliau šventė persikėlė į netoliese Skuodo esančią sodybą „Gervių gūžta“.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (147)