Naujieną DELFI patvirtino pats laimingas tėtis. „Taip. Gimė berniukas. Sveikas ir jau pavalgė pirmąkart“, – džiaugsmo neslėpė aktorius.

Žinomas vyras sakė, kad mažylis gimė pirmadienį, 13:30 val. Berniuko ūgis – 45 cm, o svoris 3,5 kg. R. Rudokas sakė, kad vos tik gimęs jo sūnelis jaučiasi puikiai ir jau krykštauja. Laiminga ir mažylio mama. „Gimdymas labai lengvas ir viskas praėjo gerai. Mano nuotaikos taip pat tėviškos“, – juokėsi jis.

Aktorius sakė, kad mažylio vardo kol kas neskelbs, tačiau tik išdavė, kad vaikelis turės du vardus ir abu prasidės raide „r“.

Ilgai slėptas nėštumo laikotarpis

Filmo „Moterys meluoja geriau. Robertėlis“ premjera buvo pirmasis renginys, kuriame Rudokai atvyko jų džiugaus laukimo metu.

„Slėpėm, slėpėm po devyniais užraktais, neleidau niekur išeiti, laikiau uždaręs“, – tąkart nusijuokė R. Rudokas. Juokauti nusiteikusi buvo ir jo žmona: „Taip, laikė mane paslėptą“.

Tiesa, netrukus pokalbio su DELFI metu pora surimtėjo. „Iš tikrųjų išlaikyti tai paslaptyje sunku nebuvo. Viskas įvyko gana paprastai. Išvengėme to didelio ažiotažo, nes nesilankėme viešuose renginiuose. Tiesiog paprastai gyvenome ne bajorišką, ne vipinį, o darbininkų luomo gyvenimą. Dirbam savus darbus, stengiamės dėl būsimos šeimos ir viskas yra nuostabu. Nesistengėme to slėpti“, – sakė žinomas aktorius.

Tuomet 8 nėštumo mėnesį skaičiavusi Justina patikino, kad ypatingu periodu ji jautėsi puikiai, tačiau ją, kaip ir daugelį kitų, labai vargino vasariški karščiai.

„Yra labai karšta, – nusijuokė ji, – O šiaip nuotaikos yra puikios, gera, laukiame labai vaikelio“.

„Galiu pasakyti, kad mano nėštumas yra gana lengvas, nesiskundžiu. Visus 8 mėnesius visur važiavome, nebuvo jokių problemų. Dabar vargina karščiai, bet tai – normalu“, – šypsojosi pašnekovė.

Paklausta, ar netrukus gimsiantis kūdikis pakeitė sutuoktinių rutiną, pora patikino, kad susitvarkyti su naujais rūpesčiais jiems pavyksta kuo puikiausiai.

„Gyvename gana įprastu ritmu. Dabar tampu namų šeimininke, mokausi gaminti, būti žmona, tikiuosi būti ir gera būsima mama“, – sakė J. Rudokė.

Jai antrino ir jos vyras: „Viskas yra gerai – valgau skaniai, miegu ramiai, namai sutvarkyti, patalai pakloti... Namuose viskas vyksta bajoriškai“.

Ne paslaptis, kad nėštumo metu daugelis moterų tampa jautresnėmis, tačiau tokie pojūčiai, anot poros, Justiną aplankydavo gana retai.

„Buvo tų ašarų iš pradžių, bet Ramūnas yra labai geras nėštumo metu. Jis supranta, palaiko ir kažką nutyli, jei reikia. Jis man padeda tai išgyventi, tad nėra dėl ko verkti“, – teigė ji.

Paklausti, ar po vakaro filmo premjeroje jie bus linkę viešumoje rodytis dažniau, aktorius ir vėl rado progą pajuokauti: „Žinoma, kai tik pagimdysim, rodysimės ir rodysimės. Paliksime vaikelį auklėms, mamoms ir laukia tūsai, vakarėliai bei fiestos“, – nusijuokė jis.

Kalbėdami apie būsimo sūnaus vardą, sutuoktiniai tąkart buvo paslaptingi.

„Berniukui planuojame du vardus. Vienas yra labai lietuviškas, kitas – keltų kilmės. Tikime, kad jie labai tiks tam vaikinui, kurio labai laukiam“, – sakė aktorius.

Vaikelis, kaip sako R. Rudokas, jų šeimos planus pakoreguos nežymiai: „Vyras darbe, o boba namie. Viskas aišku“, – juokavo jis. Tiesa, su tokia vyro nuomone jo žmona nenorėjo sutikti: „Man tai nelabai tinka, dar susitarsim“, – šyptelėjo ji.

Smagiai nusijuokę sutuoktiniai patikino, kad esami ir būsimi rūpesčiai yra malonūs ir jais jiedu rūpinsis abu. „Duok, Dieve, jei sveikatos bus, pasirūpinsime visais, kurie ateis į šį pasaulį“, – sakė aktorius.

„O jų planuoja ateiti daug“, – pridūrė jo žmona Justina.

„Tikėkimės, kad ne paskutinis, jog viskas bus gerai“, – sakė R. Rudokas.

Apie laukiamus gandrus prisipažino tik 8 nėštumo mėnesį

Primename, kad džiugią žinią apie laukiamus gandrus Rudokai DELFI patvirtino tik skaičiuojant 8 neštumo mėnesį. Tąkart žinomas aktorius išdavė ir tai, kad su žmona jiedu laukia sūnaus: „Nors pirmoji gydytojų reakcija bylojo apie mergaitę, bet vėliau paaiškėjo, kad tai tikrai bus berniukas“.

Vardo rinkimas taip pat tapo linksma ir prasminga užduotimi visai šeimai. „Greičiausiai bus taip, kad būsima krikšto mama ir žmonos sesuo bus prikišusi savo liežuvį ir pirmasis iš dviejų vardų tikrai bus itin sėkmingai patartas jos, o antrasis yra sugalvotas žmonos, bet apie tai pakalbėsime kiek vėliau“, – pasakojo laimingas tėtis.

Jis taip pat išdavė, jog jų naujagimis pasaulį išvys dar šių metų rugsėjo pabaigoje ar spalio pradžioje. R. Rudokas jaučiasi itin laimingas ir su nekantrumu laukia rudens, kai taps šio stebuklo tėčiu.

Tiesa, spėlionių, jog jo žmona J. Rudokė laukiasi, buvo ir anksčiau. Dar birželio pradžioje socialiniuose tinkluose buvo išpublikuota 21-erių merginos nuotrauka, kuri jos sekėjams sukėlė įtarimų. Po ja poros bičiulė džiaugsmingai užsiminė, jog ji laukiasi. Tačiau tuomet apie laukiantį šeimos pagausėjimą žinomas aktorius kalbėti nepanoro.

R. Rudokas iš pirmosios santuokos su pianiste Daiva Rudokiene turi dukrą Mildą, su buvusia mylimąja bei aktore Gabriele Kuodyte susilaukė dukters Patricijos, o iš ilgalaikių santykių su šokėja Katerina Voropaj augina sūnų Rojų.

Nors apie asmeninį gyvenimą žiniasklaidai komentarų R. Rudokas dažniausiai nedalija, apie tai, kad puoselėja jausmus jaunai gražuolei, naujienų portalui DELFI patvirtino jis pats dar praėjusių metų pradžioje.

„Tai tiesa. Pokyčiai labai pozityvūs“, – lakoniškai tepasakė jis, klausiamas apie naują mylimąją.

Anot aktoriaus, pastaruoju metu jis gyvena tik pačiomis geriausiomis nuotaikomis ir meile bene perpus jaunesniam ir iš Skuodo kilusiam modeliui, „Elite Model Look Lithuania“ atrankos finalininkei Justinai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (126)