„Šių metų kalėdiniai planai susijaukė, nes norėjau praleisti Kūčias tradiciškai su visa šeima prie didelio mūsų stalo. Bet, panašu, kad Kalėdos bus transliuojamos per „Skype“, – nusijuokė ji.

Kūčios mūsų šeimoje yra šventas reikalas, gaminame 12 patiekalų, sėdame prie stalo susikaupimui ir po vakarienės einame pasivaikščioti ar kalbamės iki išnaktų. Tai – laikas be telefonų, trukdžių“, – šyptelėdama pridūrė Airijoje gyvenimą kurianti dainininkė.

Šiais metais Raimonda eglutę papuošė gan anksti, norėdama daugiau pozityvo. Tiesa, šis kalėdinis medis yra ypatingas ne tik savo solidžiu amžiumi, bet ir romantiška istorija, saistančia dainininkę ir jos vyrą Vimalį.

„Kalėdinė eglutė pirmą kartą puošta mūsų pačių namuose Airijoje. Jai jau 11 metų ir ji su mumis keliauja nuo pačių pirmųjų metų, kai tapome pora“, – su Delfi pasidžiaugė ji.

Raimondos Masiulytės eglė

Neseniai svečioje šalyje nuosavus namus įsigijusi lietuvė neslepia, kad tai jai buvo didelis ir jaudinantis žingsnis.

„Jausmas savo namuose statyti kalėdinę eglutę yra fantastiškas! Jau vien todėl, kad tokiai neramiai sielai kaip man nusistovėti vienoj vietoj buvo labai didelis iššūkis. Įsigyti savo būstą buvo puikus sprendimas. Labai įkvepiantis tas žinojimas, kad tavo pianinas ir lova visada stovės toje pačioje vietoje.

Sode pasodinome lietuvišką obelį ir laukiame ankstyvo pavasario, kuomet atvyksiu į Lietuvą užbaigti pradėtų prieš karantiną projektų“, – pasakojo dainininkė.

Kalėdų Senelio R. Masiulytė šiemet paprašė galimybės nusikelti į jau suplanuotą bei atšauktą kelionę po pietryčių Aziją.

„Ir, žinoma, kad visi būtume sveiki“, – pridūrė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)