Dar spalio mėnesį vykusiame bylos nagrinėjime Radži, duodamas parodymus, primygtinai savo kaltę neigė. Todėl tokia atlikėjo pozicija nustebino teisėją ir šis nusprendė, kad tikslingiausia būtų apklausti jį sulaikiusius policijos patrulius Artūrą Čerešką ir Arūną Gugą.

Tačiau A. Guga, šiandien vykusiame bylos svarstyme dalyvauti negalėjo. Teismas buvo informuotas, jog pareigūnas iš anksto buvo susiplanavęs atostogas.

Kitas pareigūnas A. Čereška, duodamas parodymus teigė, kad jie su kolega rugpjūčio 21-osios vakarą, patruliuodami Vilniaus gatvėmis pastebėjo, jog po kelias eismo juostas įtartinai vingiuoja „zaporožietį“. Kilus įtarimui, pareigūnai mašiną pasekė ir Kalvarijų gatvėje, šiam sustojus prie vieno daugiabučio namo, nusprendė išlipti ir patikrinti dokumentus.

Anot pareigūno, už vairo tikrai sėdėjo Radži ir nebuvo net prošvaistės, kad jis būtų apsikeitęs su šalia sėdėjusiu keleiviu ar staiga atsiradęs iš kitos vietos.

Tačiau pagyvenusių moterų numylėtinis dainininkas Radžis Aleksandrovičius iki šiol neigia vairavęs „zaporožietį“.

24 metų R. Aleksandrovičiui administracinio teisės pažeidimo protokolas buvo surašytas rugpjūčio 21-ąją, nes apie 22.40 val. Kalvarijų g. vairavo automobilį „ZAZ“ neturėdamas teisės vairuoti bei nepateikė automobilio registracijos liudijimo, be to, automobilis nebuvo apdraustas civilinės atsakomybės draudimu.

Radži pasakojo, kad rugpjūčio 21-oji jam buvo įprasta diena. „Iki vakaro ji man nesukėlė jokių rūpesčių“, – sakė jis ir prisiminė, kad vakare iš Antakalnyje esančios įrašų studijos taksi nuvažiavo pas Kalvarijų g. gyvenantį draugą Andrių, kurio pavardės taip ir negalėjo įvardyti. Nors kaip žinoma, Kalvarijų gatvėje gyvena ne kas kita, o jo didžiausia gerbėja Raisa Šarkienė.

Paklausus, gal dainininkas vyko pas savo gerbėją, jis atkirto. „Man jau po kaklu ta Šarkienė, Lietuvoje yra ir įdomesnių žmonių“, – teigė Radži.

Po antrojo bylos svarstymo R. Aleksandrovičius sakė, kad yra pasiruošęs susimokėti baudą. „Svarbu į kalėjimą nepasodintų, o baudą susimokėti aš galiu“, – sakė jis.

Anksčiau DELFI pasiteiravus Radžio, kaip čia nutiko, kad jis pakliuvo policijai neturėdamas vairuotojo pažymėjimo, pastarasis dievagojosi, kad jis tuo metu buvo Panevėžyje ir pridūrė, kad tai yra visiška nesąmonė.

„Manęs net Vilniuje nebuvo. Be to, kokiam durniui reikia būti, kad vairuotum be teisių“, – piktinosi Radži, kuriam buvo nustatytas leistinas 0,4 prom. girtumas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)