Žinią apie pagausėjusią šeimą politikė pranešė savo socialiniuose tinkluose. Jautrioje žinutėje R. Morkūnaitė-Mikulėnienė atskleidė, kad jiems su vyru gimė dukra.

„Apsisprendei ir vakar atėjai žaibo greičiu saulėtą mirgančią dieną, lauktoji mažoji Mikulėnaite.

Kiek daug mes turime – ramiai, ne slėptuvėje ar rūsyje, ne bombom krintant ant galvų, sulaukti vaikų neramiais laikais. Greta savo džiaugsmo jaučiu ir gėlą...

Bet šitą saulės blyksnį priimu kaip viltį, kad šviesa yra nesunaikinama.

Čiulbėk, Pavasarinis Paukšteli!

Labai ačiū Vilniaus miesto klinikinės ligoninės 2-ojo gimdymo skyriui – žmogui, Sausio 13-ąją plikomis rankomis stovėjusiam prieš tanką, gydytojui Ričardui Daunoravičiui ir jo komandai. Ir per visą laiką lydėjusiai Centro poliklinikos gydytojai Rimai Sapon“, – dėkojo politikė.

Mikulėnų šeima jau augina sūnų Antaną, kurio susilaukė 2019 metų rugpjūtį.

Delfi primena, kad žinią apie pirmojo vaikelio gimimą R. Morkūnaitė-Mikulėnienė taip pat pranešė socialiniuose tinkluose, pasidalindama įrašu bei nuotrauka.

„Šventadienio ir viso gyvenimo dovana – Antanas Mikulėnas. Auganti meilė ir laimė.

Man vis tik didelė nuostaba – kaip? Kaip taip susitveria? Kaip žmonija šituos stebuklus priima taip natūraliai, tarsi įprasčiausią dalyką? Gal ir nereikia atsakymų. Tiesiog stebėsiuosi šituo sutvėrimėliu, nes, akivaizdu, laukia labai daug naujo ir gražaus.

P.S. Labai ačiū už rūpestingumą Vilniaus klinikinės ligoninės 2 gimdymo skyriui – gydytojams Ričardui Daunoravičiui, Dainiui Jankauskui ir jų komandai! Ir visiems kitiems už pagalbą ir patarimus“, – tuomet rašė mama tapusi politikė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)