Šiemet radijo chuliganais vadinami bei daugybę karščiausių vakarėlių surengę Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius vėl nori padovanoti kalėdinę diskoteką visai mokyklai.

Šia proga žymūs radijo bei televizijos laidų vedėjai pasidalijo nuotraukomis iš vaikystės, kuomet patys dalyvavo dar visai nekaltuose žiburėliuose.

Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys

Konkurso taisyklės paprastos: registruojantis tereikia pasitelkti fantaziją ir įkelti žaismingą nuotrauką, kurioje matosi visos mokyklos mokiniai, viena klasė ar tiesiog vienos mokyklos mokinių kompanija.

„Surinkite visą savo mokyklą, kuo gražiau viską nufotografuokite ir iki gruodžio 8 dienos dėkite ją ČIA“, – sako R. Mackevičius.

Gruodžio 9 „Radistai“ rinks 10 mokyklų. Penkias, kurios padarė pačią kiečiausią nuotrauką ir buvo atrinktos komisijos, ir penkias, kurios sulaukė didžiausio DELFI skaitytojų ir internautų palaikymo.

Konkurso finalas – jau gruodžio 10-ąją. Išaušus šiai dienai „Radistai“ burtų keliu išrinks tris mokyklas, kurioms ir atiteks prizai.

„Aktų salėje padarysime pačią triukšmingiausią diskoteką, kokios dar nebuvo“, – sako J. Nainys.

Mokyklos, užėmusios antrąją ir trečiąją vietas, laimės sėdmaišių komplektus, o perkopusios 1000 balsų ribą – specialius „Chupa Chups“ prizus.

Registruok savo mokyklą ČIA!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)