Savo „Facebook“ paskyroje R. Mackevičius pasidalijo įspūdžiais po popietės kartu su tądien jo „dukra“ tapusia Greta.

„Radistas“ patikino, jog vos viena diena, suteikiant tėčio neturinčiam vaikui dėmesio, meilės bei šilumos, gali kardinaliai pakeisti jo požiūrį į pasaulį.

Štai, ką R. Mackevičius rašė savo bičiuliams bei sekėjams:

„Tėtis vienai dienai“. Šiandien su Greta puikiai praleidom laiką. Pravedžiau ekskursiją per kelias darbovietes, nupirkau vasariškus adidasus šokiams ir kartu su mano šeimyna sukirtom picą. Noriu atkreipti dėmesį į tai, kaip svarbu vaikui augant ne tik mama, bet ir tėtis.

Artėjančios Tėčio dienos proga kviečiu Jus būti pavyzdžiu kitiems: tapti „tėčiu vienai dienai“ vaikui, gyvenančiui vaikų namuose ar augančiam sudėtingomis sąlygomis tik su mama. Suvalgyti picą kartu, nueiti į kiną, paspardyti kamuolį ar tiesiog vyriškai pasikalbėti.

Tikslas yra parodyti vaikui kad tėčiu gali būt nebutinai biologinis, bet ir tas kuris tavim rūpinasi, išklauso, prie kurio gali svajoti, kuris palaiko tavo idėjas ir norus. O vyrams parodyt, kad savo laiku ir geru žodžiu galima pradžiuginti ne vieną vaiką, kuris to neturi ir gal niekada neturės.

Viena diena vaiko galvoje gali pakeist požiūri į viską“, – rašė „radistas“.

Akcija „Tėtis vienai dienai“ sujungs dvi gražias progas – Vaikų gynimo bei Tėčio dienas. Akcijos tikslas – vieną dieną tapti „tėčiais“ vaikams, kurie jų neturi.

Idėjos sumanytoja – Lietuvos šviesuole praminta Ieva Krivickaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)