Prieš pat dešimtmečio puotą vyrai užsuko į DELFI redakciją papasakoti apie kartu patirtus džiaugsmus, vargus, apie kartu žengtus karjeros laiptus, sukurtas šeimas ir ateities planus.

„Ar dažnai Jūsų vis dar klausia: kuris iš Jūsų Jonas, o kuris – Rolandas?“, – tokį pirmąjį klausimą išgirdo „radistai“ ir nusijuokę patikino, kad tai girdi nuolatos.

„Dažnai būna ir taip, kad jei būnam po vieną, tai klausia, ne kur žmona Simona, o kur Rolandas, – nusijuokė Jonas Nainys. – Atrodo, kad mes visada kartu būnam, kartu gyvenam, kartu keliamės.“

Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys

O ar jų duetas gyvuoja ilgiau nei asmeniniai santykiai? „Simona šiek tiek anksčiau atsirado, tada Rolandas. Stengiuosi abu juos išlaikyt“, – kikeno Jonas.

Radijo eteris buvo ta vieta, kurioje vyrai kartu praleisdavo daugybę laiko, čia jie ir sukūrė itin populiarų duetą „Radistai“. Dabar jie gali džiaugtis savo kuriamais renginiais arenose, tradiciniu vasaros festivaliu ir daugybe kitų pasiekimų, tačiau radijas iš jų gyvenimo nedingo.

Ir nors šiuo metu radijo eteryje jų balsų nebesigirdi – jie savo gerbėjus skatina sekti naujienas, nes netrukus eterį turi pasiekti nauja jų laida. Dešimt metų „radistai“ dirbo vakariniame eteryje, tad sutartinai tikina, kad toks grafikas juos išsekino. O ar norisi tapti ankstyvais paukščiais ir vesti rytinę radijo laidą? Į šį klausimą abu vyrai atsakė neigiamai, tačiau pridūrė, jog mielai linksmintų klausytojus dienos metu.

„Radistai“ svečiuojasi DELFI redakcijoje:

Džiugių naujienų „radistų“ gyvenime šiuo metu yra ir daugiau, viena jų – jau pamažu į Mackevičių namus skrendantys gandrai. Ar nesugalvos Rolandas išeiti į tėvystės atostogas?

„Susilaukus pirmojo vaikelio aš savaitę ar dvi buvau lengvai atitrūkęs tam, kad įsivažiuotumėm namuose, pajausti tą ritmą. Čia kaip naujas direktorius kai atsiranda, turi daugiau laiko praleisti darbe, kad suprastum, kas per ritmas. O vaikas ir yra direktorius, tie, kas turi vaikų, tikrai žino. Tai pakeičia absoliučiai visą tavo gyvenimą. Tad su dar vieno direktoriaus pasirodymu, bus dar daugiau chaoso namuose, bet darbuotojus taip pat turim du, tai bandysim prisitaikyti, – pašmaikštaudamas rimtai kalbėjo Rolandas. – Tėvystės atostogų tikrai nesiruošiu eiti. Bandysiu viską suderinti, o su mūsų darbo grafiku tai labai realu.“

Susikūrus duetui, jie kone kojom žengia visus žingsnius: vienas susituokė, tada kitas, tuomet Rolando šeimą papildė sūnus, netrukus papildys ir antras šeimos narys. O ar šeimos pagausėjimą jau planuoja ir Jonas su Simona?

„Tai aš antrą jam planavau atiduot“, – nusijuokė Rolandas.

„Mes laukiam, laukiam visi. Bus smagu“, – paslaptingai apie planuojamą šeimos pagausėjimą kalbėjo Jonas.

Kristina Pocytė, Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys

„Manau, kad tėvystės atostogų eitum tuo atveju, jei dirbtum nuo 8 iki 17 valandos. Tada tikrai reikėtų“, – kalbėjo Jonas. „Arba jei žmona eina darbuotis, tada tu eini atostogų, arba einat abu, jei yra trynukai. Bet kai vienas leliukas, galima susiderinti“, – Joną papildė Rolandas.

Dažnai atrodo, kad „radistai“ gimę po laiminga žvaigžde: jiems sekasi viskas, ko tik jie imasi, tačiau interviu metu vyrai tikino, kad ne viskas taip lengva, kaip gali atrodyti. Jiems teko patirti ir finansinių nuostolių, kai nepavyko sėkmingai suorganizuoti pirmojo festivalio Obuolių saloje.

Radijas, tekevizija, renginiai – tai sritys, kuriose „radistai“ nardo it žuvys vandenyje, tačiau kodėl jie dar nepasirodė kino aikštelėje? „Kartais klausia: kada parašysit knygą ar padarysit filmą? Manau, kad reikia tiesiog susikoncentruoti: mes turime radiją, televiziją ir renginius. Aišku, galima savo populiarumu naudotis ir eiti į tą filmą vaidinti, bet aš tai nesijaučiu labai stiprus aktorius, kad eičiau kažką įrodinėti. Mano širdis yra radijas, muzika, televizija ir aš noriu čia tobulėti“, – kalbėjo Jonas.

Po pokalbio su DELFI TV žiūrovais duetas išskubėjo baigti ruoštis gimtadienio puotai, kurią surengs Vilniaus arenoje gruodžio devintąją.

Visą pokalbį su „radistais“ pamatysite čia, taip pat išgirsite, kuris :


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)