Nuo gegužės iki spalio pradžios R. Žiogas pravedė 60 renginių. Kartu jis startavo ir su nauja renginių programa, kur pasirodo kartu su atlikėja Nijole Pareigyte. Vyras sako, kad toks įtemptas darbų sezonas verčia ieškoti ir originalių būtų atsipalaiduoti.

„Jau šeštą kartą taip baigiu darbus, nors, tiesą sakant, nieko jie nesibaigia (juokiasi). Tačiau labai mėgstu šuolius parašiutu ir slidinėjimą, todėl, manau, tai puikus būdas", – sako pašnekovas.

Pasiteiravus, ar nekviečia žmonos šokti kartu, jis tik nusijuokė: „Žmona yra šeimos židinys ir ramybė namuose. Manau, kad būtų keista jei dar ir ji šokinėtų. Man tai labiau būdas išsikrauti ir atgauti jėgas tolimesniems darbams".

Minusų šiame savo pomėgyje jis taip pat neįžvelgia bei mano, kad šuolis suartina žmogaus asmenybę ir gebėjimą priimti sprendimus.

„Man tai ir spyris judėti į priekį nepasiduoti. Kaip kartą sakė Žilvinas Grigaitis, gyvename tik kartą, bet ne du. Tad ir gyvenu žinodamas, kad turiu tik vieną gyvenimą (juokiasi). Norint mėgautis gyvenimu reikia dar ir dirbti, o kadangi šis mano pogėmis padeda ir produktyviau dirbti, tai matau tik privalomumus".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)