Fotosesijoje, vykusioje gana neįprastoje vietoje – Energetikos ir technikos muziejuje  buvo atskleistos penkios aktorės, vaidinsiančios dar kol kas pavadinimo neturinčiame seriale. Be jau paskelbtų aktorių Gabijos Ryškuvienės ir ekrano debiutantės Akvilinos Ubartaitės, seriale taip pat vaidins Daiva Tamošiūnaitė, Vaida Būtytė ir Goda Petkutė.

Kaip DELFI teigė kalbinta A. Ubartaitė, „Videometra“ prodiuseris Rolandas Skaisgirys merginos talentą vaidinti įžvelgė jau prieš keletą metų. „Rolandas mane pastebėjo vienos telekomunikacijų bendrovei skirtos reklamos atrankoje. Jis norėjo mane pakviesti į kitą serialą, kuris dabar yra labai populiarus. Baigėsi mano darbo sutartis su kita bendrove ir galėjau priimti Rolando pasiūlymą vaidinti šiame seriale“, - DELFI kalbėjo 24-erių metų mergina, neatsisakanti ir darbo už kadro.

Mergina prieš televizijos kameras ne naujokė. Akvilina vedė vieną Turkijos televizijos laidą, filmavosi seriale, kuriame vaidino manekenę iš Latvijos: „Džiaugiuosi, kad Lietuvoje filmuosiuosi su daug metų vaidinančiomis aktorėmis, iš kurių galėsiu semtis patirties. Manau, kad mano vaidmuo bus bendras mano ir režisieriaus darbas. Vaidyba man teikia didžiulį malonumą. Net negalėčiau to pavadinti darbu.“

Šiuo metu A. Ubartaitė studijuoja kultūrinės veiklos vadybą Vilniaus kolegijoje, kur ką tik baigė antrą kursą. „Visada turėjau mintį studijuoti aktorinį meną. Ši idėja neapleidžia manęs iki šiol. Žadėjau tą daryti po mokyklos, bet pradėjau filmuotis reklamoje ir maniau, kad nesugebėsiu suderinti studijų su darbu.

Manau, kad ateityje bandysiu stoti į aktorinį, bet tam reikia tam tikrų aplinkybių. Asmenybei reikia tobulėti, kelti sau kuo didesnius reikalavimus. Reikia klausyti savo širdies, ji visada tau patars gerai. Gyvenime turi daryti tai, ką nori“, - su DELFI ateities planais dalinosi šviesiaplaukė.

DELFI nuotraukų galerijoje – naujo serialo fotosesijos akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (120)