Birželio mėnesį su mylimuoju R. Damijonaičiu susituokusi Rūta neslėpė, kad išvyka į Bulgariją buvo poros povestuvinė kelionė. Jaunavedžiai ją nukėlė rudeniui dėl asmeninių reikalų.

Bulgarijoje pora viešėjo pirmą kartą. Ir šalį povestuvinei kelionei jaunavedžiai rinkosi atsitiktinai. "Taip tiesiog išpuolė", - prisipažino ji. Naujienų portalui DELFI R. Damijonaitienė pasakojo, jog Bulgarijoje porą lepino barchatiniai sezono orai. "Buvo puikus oras. Ne per karšta, be lietaus, tačiau saulėta", - džiaugėsi atlikėja. 

"Su vyru daugiausiai laiko skyrėme poilsiui. Džiaugėmės jūra, važinėjome po ekskursijas. Lankėmės Rumunijos karalienės poilsio rūmuose, jos karališkuosiuose soduose. Buvome keramikos dirbinių studijoje, Kaliakros iškyšulyje, akmenų miške ir uolose įsikūrusiame vienuolyne", - įspūdžiais iš povestuvinės kelionės dalinosi garsi atlikėja.  

Iš saulėto krašto grįžusi Rūta neslepia, kad tai buvo įsimintina ir graži kelionė. "Puikiai pailsėjome, pabuvome ten, kur ir norėjome - prie jūros", - sakė R. Damijonaitienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (162)