Rūta, priešingai nei daugelis kitų TV veidų, išsaugojo savo darbo vietą, o šiandieninei transliacijai lyg apsidrausdama pasirinko „saugaus“ ilgio drabužį. Televizijos stilistai ją papuošė juoda blizgaus audinio suknele, aukščiau kelių.

Tokia Rūtos aprangos pokyčiai neliko nepastebėti ir projekto vyrų. „Suknelė akivaizdžiai trumpesnė negu praėjusį kartą,– juokavo projekto vedėjas M. Starkus. – Kam slėpti tobulas, nuostabias kojas.“

Scenoje pasirodžius sesėms Veronikai ir Barborai, pasirodymo pradžioje kilo menkų techninių nesklandumų. „Turbūt operatorius sumaišė. Čia man visos laidos metu turėjo būti išjungtas mikrofonas“, – pati iš savęs smagiai pasijuokė R. Ščiogolevaitė.

M. Starkus pridūrė: „Man sakė, kad laidos pabaigoje skelbiant rezultatus bus išjungti visi mikrofonai. Dabar aiškinamės priežastis kodėl“.

DELFI primena, kad lipdama į sceną praėjusį sekmadienį atsisveikinti su savo mokiniu R. Ščiogolevaitė-Damijonaitienė primynė savo ilgą suknelę ir, manydama, jog mikrofonas išjungtas, rėžtelėjo: „N...ui atsiprašant“. Vėliau ant scenos dar pridūrė: „Jei kažkam nesiseka, tai man“. Deja, bet mikrofonas nebuvo išjungtas ir atlikėjos pasisakymą girdėjo visi televizijos žiūrovai.

Šiandien laidoje kaunasi projekto 11 dalyvių. Šou teko palikti Vaivai Kalinauskaitei.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (97)