„Nuotaika labai gera. Apženijau sūnų Dominyką, kuriam 32-eji, marčiai – 30 metų“, – pasakojo ponia R. Šarkienė. Kadangi vasaromis moteris darbuojasi Šventojoje, prisidėti prie puotos rengimo ji neturėjo laiko. „Jaunimas patys darė viską ir buvo labai linksma. Kaip mama, ir paverkiau. Labai gražiai sūnų išleidome. Kaimynai labai sveikino. Prie bažnyčios, prie Santuokų rūmų, man pačiai net buvo keista, kad buvo labai daug žmonių. Marčios tėvai visi yra policininkai, tad labai daug buvo sveikintojų iš policijos. Ir pati marti dirba tardytoja“, – atviravo pašnekovė.

Moteris labai džiaugėsi, kad svečiai į šventę susirinko „iš viso pasaulio“: Vokietijos, Anglijos, iš Ukrainos atvažiavo gal 20 žmonių. „Mano draugai, jaunosios tėvas ukrainietis – jie ten visi gyvena Lvovo srityje ir aplinkui“, – paaiškino ji.

„Vaikus reikia užauginti taip, kad nieko iš tėvų neprašytų. Taip, kaip daro mano vaikai – jie iš manęs nieko neprašo. Jie patys stengiasi ir viską daro patys. Mūsų buvo viena mada, vaikų dabar kita mada. Esu laiminga, kad vaikai supratingi ir moka savimi pasirūpinti. Mano sūnus irgi firmoje dirba. Ne kokie ubagai – dirba, tai ir turi“, – savo požiūriu dalijosi ponia Raisa.

Puotos dalyvius savo dainomis linksmino Radžis, Birutė Dambrauskaitė. „Daina Bilevičiūtė dainavo bažnyčioje. Buvo labai gražus operinis pasirodymas. Labai mūsų užsieniečiams patiko. Jie buvo apakę. Kai Daina sudainavo, žmonės kiti net apsiverkė“, – akimirkas bažnyčioje prisiminė ji. Moteris tik apgailestavo, kad šventėje negalėjo pasirodyti grupė „Sare Roma“.

Po ceremonijos bažnyčioje visa svita patraukė į vilą prie Trakų. „Ten tokia graži vieta. Siūlau visiems kitiems ten pabūti. Ant ežero kranto staliukai sustatyti. Žmonės ežere plaukiojo“ ,– patarė žinoma moteris.

Atšventusi vienas vestuves, moteris galbūt netrukus ruošis ir antrosioms. „Vyresnis sūnus jau apženytas, o jaunesnis Elonas dar laukia. Jam 28-eri, jis gyvena su mergaite. Turiu pusantrų metų anūką, tai irgi esu labai patenkinta. Elonas gyvena Londone, po vestuvių vėl išvažiuoja atgal“, – pokalbį baigė dviejų suaugusių sūnų mama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (206)