#279; ne kartą yra pabrėžusi, kad scenoje atlikėjui labai svarbus įvaizdis. „Tikrai galiu teigti, kad nugalėti Donatui Montvydui „Eurovizijos“ atrankoje padėjo ir itin šiuolaikiškas modernus įvaizdis. Jis tikrai išsiskyrė iš kitų pretendų. Manau, įvaizdis padės pelnyti Donatui papildomų taškų ir didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje“, – sakė žinoma stilistė, iš ypač arti stebėjusi visą atrankos procesą.

Drauge su savo kolektyvu R. Morozovienė kelis mėnesius iš eilės plušo nacionalinės „Eurovozijos“ atrankos užkulisiuose: rūpinosi atlikėjų ir komisijos narių šukuosenomis.

R. Morozovienė su D. Montvydu

„Jei atlikėjas jau daugelį metų vis taip pat atrodo scenoje, žiūrovams gali būti nuobodu į jį žiūrėti“, – mano R. Morozovienė.

Žinoma moteris pastebėjo, kad itin kruopščiai savo įvaizdžiu rūpinosi ir Erica Jennings. „Prieš „Eurovizijos“ atrankos filmavimus ji rasdavo laiko užsukti pas mane į saloną, iš anksto pasitarti vos ne dėl kiekvienos garbanos“, – prisimena plaukų meistrė.

Vakarykščio koncerto akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (128)