Savo feisbuko paskyroje R. Mikelkevičiūtė pasidalijo močiutės nuotrauka, kurioje jai – vos 23-eji.

„1946 –ieji. Mano močiutė Stanislava. Jai vos 23-eji. Du sūnus užauginusi. Stasė buvo tikra gražuolė. Nieko nėra puošniau už tautinį kostiumą. Mus skiria 70 metų. Su vasario 16!“, – besidalydama močiutės nuotrauka rašė R. Mikelkevičiūtė.

Rūtos Mikelkevičiūtės močiutė

Dviejų mėnesių sūnelį sūpuojanti Rūta pajuokavo, kad šiandien mažasis Jonas Antanas pirmą kartą pamatys Lietuvos vėliavą: „Per tokias šventes vėliavą vyras iškelia dar paryčiais. Laukia šventiniai pusryčiai – tėčio firminiai blynai. Šiandien pirmą kartą vėliavą parodysiu ir 2 mėnesių sūnui. Juokauju, žinoma, bet visgi mane apima didelis pasididžiavimo jausmas, kad esu lietuvė. Kažkur dingsta niurzgos tautiečiai su perkeiptomis minomis, maži atlyginimai, lietingas ir amžinai apniukęs oras. Apkabinkime šiandien vienas kitą ir nusišypsokime“, – sakė M. Mikelkevičiūtė.

Moteris taip pat papasakojo, kad jaučiasi dėkinga, jog gimė Lietuvoje: „Aš labai daug keliauju ir kaskart, kai grįžtu namo, suprantu, kad man labai pasisiekė, jog gimiau Lietuvoj. Čia gražu, ramu ir saugu."

Tiesa, R. Mikelkevičiūtė išsakė savo nuomonę ir apie politikų kalbas: „Jei bent šiandien galėtų patylėti tą pačią kalbą jau daug metų kalbantys politikai, tai būtų išvis liuks.“

Apie politikų šventines kalbas savo nuomonę taip pat išreiškė ir Marijus Mikutavičius. Ją galite perskaityti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (287)