M. Vėberytė – atlikėjo Aro Vėberio ir modelio Renatos Mikailionytės dukra.

Teisme jai ir dar vienam asmeniui iškelta baudžiamoji byla.

Vilniaus apygardos teismo atstovė spaudai Raimonda Jagminaitė DELFI patikino, jog šioje byloje pilnamečiui pareikšti kaltinimai, kad pardavė nepilnametei narkotinių medžiagų. Nusikaltimo metu M. Vėberytė buvo nepilnametė.

Kas gresia aštuoniolikmetei, atstovė spaudai negalėjo tiksliai pasakyti.

R. Jagminaitės teigimu, remiantis tuo, jog abu kaltinamieji dar yra moksleiviai, o pati M. Vėberytė nusikaltimo metu buvo nepilnametė – bylą teismas toliau nagrinės už uždarų durų.

Žinomo modelio Renatos Mikailionytės ir atlikėjo Aro Vėberio dukra Marija Vėberytė ne kartą lankėsi renginiuose kartu su garsiais tėvais. Mergina yra kalbėjusi apie norą sekti mamos pėdomis ir siekti modelio karjeros.

Prieš 5 m. ji pozavo vieno jaunimo žurnalo viršeliui ir atvirai pasakojo apie norą tapti žinoma. Tačiau pati R. Mikailionytė apie dukters karjerą yra sakiusi:„Turiu daug draugų šioje srityje, manau, kad rasčiau žmogų, kuris galėtų rūpintis Marijos karjera. Mums užtenka mamos ir dukros santykių“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (263)