„Vestuvės yra ne cirkas. Jei kažkas savo vestuves transliuoja tiesiogiai, yra ir tokių, kurie nori turėti gražią šeimos šventę be aptarimų. Tai nėra tik mano ir Ievos šventė. Juk yra ir giminės. Ir ne visi žmonės nori būti viešinami“, - DELFI kalbėjo R. Mackevičius.

Pavasarį tėvu tapsiantis R. Mackevičius šmaikštavo, kad vestuves pavyko nuslėpti todėl, jog jie su Ieva yra nindzės. „Tai mūsų taktika. Norisi ir sau kažką turėti. Be to, čia buvo Ievos svajonė, kad vestuvės būtų tik jos šventė“, - teigė R. Mackevičius. Vyras paatviravo, kad planai surengti didesnę vestuvių šventę, į kurią susirinktų būrys draugų ir žiniasklaidos atstovų, niekur nedingo. Tačiau iki linksmybių dar reikės šiek tiek palaukti.

Pora ketvirtadienį apsilankė „Virtuvės mitų griovėjų“ šventinėje transliacijoje. Kūdikio besilaukianti moteris tryško gera nuotaika ir pokštavo apie asmeninį gyvenimą su savo vyru, kuris vedė šią laidą. Savo žmonai Rolandas negailėjo mažybinių žodžių, vadino ją ančiuku. Ieva nepasikuklino pademonstruoti ir savo vestuvių žiedo. Jos apsilankymas laidoje tapo staigmena ir pačiam Rolandui.

Priešingai nei pirmadienį taip pat slaptas vestuves surengusi Agnė Jagelavičiūtė, Rolando ir Ievos šeima buvo atviresnė ir maloniai priiminėjo jiems skirtus sveikinimus. „Kaip pasikeis jūsų gyvenimas ir Kalėdos po vedybų?“, - jaunavedžių klausė Alfas Ivanauskas, taip pat vedęs specialią šventinę laidą.

Rolandas į klausimą reagavo kitu klausimu, adresuotu savo žmonai. „Ponia Mackevičiene, - į savo žmoną kreipėsi Rolandas. – Praeitais metais jūs šventėte Kalėdas būdama „aitė“, kas pasikeis šiemet, kai jūs esate „ienė?“.

Ieva atsakė, kad viskas pasikeis kardinaliai. „Praeitos Kalėdos buvo tokios mažos, nieko neveikėme. O šiais metais keliausime jau po dvejus namus“, - improvizuotame pokalbyje į viešnios vaidmenį įsijautusi kalbėjo Ieva.

Rolandas taip pat atskleidė, kad su „ponia Mackevičiene“ dar nėra papuošę eglutės savo namuose. „Jau prieš dvi savaites pradėjau zysti, kad noriu eglutės, bet pasirodo Vilniuje ją ne taip lengva rasti“, - kalbėjo Ieva. Pora juokavo, kad šiemet tikrai puoš dirbtinę eglutę, nes po praėjusių švenčių spyglius iš kilimo teko rankioti net penkis mėnesius. „Ar šiemet puošime kalėdinę eglutę mažomis kojinytėmis?“, - Rolandas klausė savo žmonos. Ieva atsakė, kad taip.

Rolandas juokavo, kad kai susituoki, vėl sugrįžti į vaikystę, nes anot jo „reikia prašyti, kad išleistų į barą“. Ieva į tokius vyro pokštus atsakė viską paneigdama. Esą jų šeimoje santuoka laisvės neapribojo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)