Po visą Lietuvą su komanda autobusu keliavusį savo vyrą Rolandą Mackevičių Palangoje pasitiko jo žmona Ieva Mackevičienė su sūneliu Motiejumi.

„Nesimatėme tik dieną, bet jau pasiilgome“, - šypsodamasi vyro laukė motinystės atostogomis besimėgaujanti buvusi „Pinup girls“ narė I. Mackevičienė.

Praėjusiais metais „radistai“ pajūryje gyveno kartu su „Pinup girls“ merginomis Karklėje. „Radistai“ visą vasarą darbavosi Palangos paplūdimyje įrengtoje radijo studijoje, o atlikėjos pajūryje rengė koncertus.

Šią vasarą Rolandas ir Ieva Mackevičiai su keturių mėnesių sūneliu Motiejumi apsistojo Kunigiškėse.

Jono ir Simonos šeima su trimis baltais Maltos bišonais liko Karklėje.

Prodiuseriai patys išdūrė savo pasamdytus laidų vedėjus

Naujos laidos pristatymo vakarėlio Palangoje „Faces & Names“ metu šou prodiuseris Gediminas Jaunius, pristatęs premjerinį 12 kilogramų tortą, pasiūlė Jonui su Rolandu pasivaržyti, kuris iš jų sudoros daugiau.

Įsijungus kameroms, išbandymas buvo filmuojamas ir bus parodytas pirmosiose „Norim dar su radistais“ laidose.

Vakarėlio Palangoje metu radistai prisipažino, kad TV laidos laukė septynerius metus. „Pagaliau televizija nusprendė investuoti į didelį šou“, - juokėsi Rolandas.
LNK laidos „Norim dar! – su Radistais“ pristatymas Palangoje

„Ir daug investuoti į vedėjus“, - pridūrė Jonas.

Tačiau šiandien dar ne viskas. Vakare Palangos skvere šalia Jūratės ir Kastyčio paminklo vedėjų laukė ekstremalus triukas.

Tapę betmenais, radistai pakibo ant medžių

Visko mačiusi Palanga to dar nematė: „radistai“ Jonas ir Rolandas, apsirengę betmenų kostiumais, su orkestru parade žygiavo Basanavičiaus gatve. Tačiau ne darbo liaudies dieną pažymėti jie ketino. Vyrukai nusprendė mesti vienas kitam iššūkį.

Kuris betmenas ilgiau iškabos medyje? Tas vedėjas gaus didesnį honorarą, bus labiau mylimas ir laikomas vedėju Nr.1. Kitas liks tik ponu antruoju numeriu, tokiu, kaip Ščiogolevaitė ar Mia.
LNK laidos „Norim dar! – su Radistais“ pristatymas Palangoje

Kaskadininkų parengta rungtis prie Jūratės ir Kastyčio fontano nebuvo paprasta. Naujos LNK laidos vedėjas drebėjo kinkos lyg prieš pirmą eterį. Juolab, kad tiesiogiai vyksmą stebėjo keli šimtai poilsiautojų. Kuris radistas turi daugiau raumens? Kuris kybo geriau? Viskas paaiškės jau šį rudenį nuo naujojo LNK sezono.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)