Rūta ir penkiolika metų jaunesnis Marius susipažino vestuvėse.

„Atkreipiau dėmesį, kad kažkas į mane žiūri“, – anksčiau apie mylimąjį DELFI pasakojo R. Lukoševičiūtė ir patikino, jog iš pradžių jiedų tiesiog gražiai bendravo ir santykių kurti tikrai nepuolė.

Paklausta, kaip jaučiasi būdama šalia gerokai jaunesnio vyro ir, ar amžiaus skirtumas netrukdo jiems bendrauti, Rūta patikino jokios problemos nematanti.

„Jei skirtųsi mūsų požiūris – tikrai nebendrautume. Daug kur sutampame. Galbūt atrodys juokingai, bet aš nejaučiu amžiaus skirtumo. Ne vien amžius žmones jungia“, – sakė R. Lukoševičiūtė ir patikino, jog dukra Lėja naująjį mylimąjį priėmė tikrai šiltai.

R. Lukoševičiūtė dukters susilaukė su muzikantu, dainų kūrėju Alvidu Kavaliausku. Pora kartu išbuvo bene tryliką metų, tačiau prie altoriaus taip ir nežengė. 2010-aisiais porai gimė dukrelė Lėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (171)