Iš karto po to, kai viešumoje pasirodė žinia apie R. Joubauskaitės padarytą pažeidimą, LRT televizijos atstovai tikino neskubėsiantys daryti išvadų ir pasistengsiantys viską išspręsti objektyviai. Kelis dešimtmečius LRT, radijuje, o vėliau ir televizijoje, dirbusi moteris anksčiau nebuvo prasižengusi.

Vis dėlto Regina dingo iš eterio. „Sveikinimų koncerto“ vairą perėmė taip pat ilgametė LRT televizijos darbuotoja – Loreta Sungailienė.

Beje, visą šį laiką, beveik penkis mėnesius, Reginos balsą vis dar buvo galima kartais išgirsti eteryje. Ji buvo įgarsinusi daugybę reportažų, kurie retkarčiai pakartojami, tad išvengti jos balso eteryje tiesiog buvo techniškai neįmanoma.

Praėjus mėnesiui po incidento, LRT generalinio direktoriaus pavaduotojas Rimvydas Paleckis, išgirdęs DELFI klausimą, ar R. Jokubauskaitė turi galimybių grįžti į LRT, nebuvo linkęs atvirauti: „Nenoriu komentuoti šios situacijos. Siūlau pakalbėti su Sauliumi Basijoku, jis jos prodiuseris, jis geriausiai žino visą situaciją. O daugiau aš tikrai nenoriu komentuoti, jau daug visko kalbėta ir rašyta. Pakalbėkite su Sauliumi, jis su ja daugiausia bendrauja ir padeda kiek gali.“

Laidos „Sveikinimų koncertas“ prodiuseris Saulius Basijokas DELFI tvirtino, kad jokių žinių apie R. Jokubauskaitės nedarbingumą ar galimybes grįžti į televiziją taip pat neturi. „Nelabai ką žinau apie dabartinę situaciją. Pas mus autorinės sutartys, – kalbėjo S. Basijokas. – Su LRT ji dirba viename santykyje, su manimi – kitame. Nereikia to painioti.“

Vis dėlto moteris grįžo ir jau šio šeštadienio popietę LRT žiūrovai pamatys ją laidoje „Sveikinimų koncertas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (490)