Šis taikus ir romantiškai nusiteikęs siaubūnas privertė iš baimės aiktelėti ne vieną šventinių atributų parduotuvės „Švenčių miestas“ lankytoją.

„Pamatysi save - apaksi. Nors ir taip jau pusiau apakęs esi“, - bičiulį per dantį traukė tuo pat metu grimuojamas Egmontas Bžeskas, kuris virto piktu boksininku.

Toks Helovino kostiumas A. Martinkėnui – nauja ir įdomi patirtis. Mat iki šiol jis šiai šventei pasipuošdavo nebent su elementariausia maskarado kauke.

„Per Heloviną dažniausiai tenka dirbti ar koncertuoti. Vieną kartą teko persirengti kažkokiu kostiumu. Bet jei vyksta teminiai vakarėliai, dažniausiai užsidedu ant akių domino kaukę. Kukliai pasiruošiu“, - DELFI prisipažino Vudis.

Užtat „Švenčių miesto“ grimo profesionalių grimerių pūvančiu zombiu paverstas dainininkas ir muzikos kūrėjas negalėjo atsistebėti savo šventine Helovino kauke. Ypatingai – iškritusia butaforine akimi.

„Su ja mane užklupo visiškai nauji pojūčiai. Nesuprantu, dabar norisi vaikščioti galvą užvertus į viršų, kad toji krentančioji akis „žiūrėtų“ ne į žemę, - prisipažino jis. - Be to, dabar visi daiktai atrodo toliau, nei iš tiesų yra. Sunku kažką net paimti.“

A. Martinkėno-Vudžio virsmas zombiu - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)