Socialiniuose tinkluose ėmė plisti ištrauka iš sporto renginio transliacijos. Joje užfiksuota plaukikė, kurios ir kitų pasirodymą baseine komentavo N. Kesminas.

„Oho“, – eteryje prunkštelėjo žurnalistas.

„Nepanašu į plaukikės figūrą, tiesą sakant“, – tęsė jis.

Nors įrašas ir trumpas, jis jau spėjo sukelti aršią diskusiją socialiniuose tinkluose.

Viena pirmųjų apie komentatoriaus reakciją į plaukikę pasisakė dainininkė Inga Jankauskaitė. Žinoma moteris neslėpė nusivylimo.

„Leidžiat sau, komentatoriau... Kas čia per prunkštelėjimai?! Fuj“, – emocingai komentavo ji.

Atlikėjai antrino ir „Užkalnio žurnalas“ redaktorė Fausta Marija Leščiauskaitė.

„GĖDA“, – didžiosiomis raidėmis brūkštelėjo ji ir feisbuke pažymėjo N. Kesminą bei renginį transliavusią televiziją.

Netrukus dėmesį į šią situaciją atkreipė ir kiti žiūrovai – ne vienas jų komentarų skiltyje suabejojo komentatoriaus profesionalumu, taip pat kėlė klausimą, kodėl apskritai reikia paminėti, kokia plaukikės figūra. Ne viena moteris rašė, kad būtent tokios ir panašios situacijos prisideda prie valgymo sutrikimų ar psichologinių problemų gilinimo.

Visgi diskusijoje atsirado ir kitaip sureagavusių žiūrovų, kurie komentatoriaus replikoje nieko įžeidžiančio nepastebėjo.

Delfi susisiekė ir su N. Kesminu. Komentatorius patikino kol kas kilusio šaršalo nematęs, tačiau atsiprašo, jei ką nors jo replika ar reakcija galėjo įžeisti.

„Tai tiesiog buvo neįprastas reginys. Jokių minčių pasišaipyti iš mano pusės tikrai nebuvo. Man ta akimirka pasirodė neįprasta ir aš sukrizenau. Tik tiek. Šioje vietoje tikrai nebuvo jokio noro kažką įžeisti. Jokių tyčinių intencijų. Galbūt mano komentavimo stilius yra toks, kad aš mėgstu šiek tiek papokštauti, pakrizenti, bet nieko blogo galvoje neturėjau. Jeigu tai tikrai kažką supykdė ar įžeidė, aš tikrai atsiprašau“, – tikino pašnekovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (702)