Prie E. Dragūno poelgį pasmerkusių žmonių jungiasi ir jauna menininkė Kamilė Lukrecija Lukošiūtė, dar žinoma kaip KLL. Ji taip pat smerkia dainininko pasisakymus viešoje erdvėje ir sumanė originalią atsako E. Dragūnui formą. Savo kurtame paveiksle jį įamžino frazę „Nebūk kaip Selass“.

„Įsitraukiu ir aš su savo kūryba į nedidelį protestą prieš Selo klaikų elgesį. Savo kūrinį pavadindama „Selass“. Man visada buvo svarbios moterų teisės ir šis Selo komentaras buvo mano paskutinis kantrybės lašas. Baisu, kai žmonės sako, jog tai per daug sureikšminama! Nejaugi turime įjungti žalią šviesą tokiems dalykams ir tylėti, apie juos nekalbėti? Jis gali sureikšminti moterį, užsiimančią boksu, o mes negalime būti susireikšminę, kai moterį siūloma sumušti? Koks yra jūsų visuomenės idealas, nejaugi tikrai galvojate, kad moters dalia tik suktis virtuvėje, prižiūrėti vaikus ir skalbti kojines?“, - neslėpdama pasipiktinimo dainininko elgesiu rašė jaunoji kūrėja KLL.

Kamilės Lukrecijos Lukošiūtės (KLL) paveikslas "Nebūk kaip Selass"
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (476)