Džiugią žinią dainininkas patvirtino ir Delfi.

„Puiku, viskas super! Labai džiaugiamės, tikina projekteKelias į žvaigždes“ išgarsėjęs dainininkas. Svarbiausia esame sveiki, o daugiau nieko ir nereikia.

Pirmasis Arvydo ir Sandros sūnus gimė 2018-ųjų rugsėjį. Pora pirmagimiui išrinko hebraišką vardą.

„Sūnų pavadinome Elajum“, – tuomet Delfi atskleidė laimingas tėtis A. Martinėnas-Vudis.

Dar prieš metus LNK laidoje KK2 Arvydas pasakojo, kad sūnų Elajų prižiūri tikrai ne vienas, didžioji dalis rūpesčių kliūna Sandrai, Elajaus mamai ir Vudžio mylimajai.

Dėl motinystės Sandrai teko sustabdyti labai sėkmingą modelio veiklą. Bet ji, pasak Vudžio, nė kiek nesigaili ir nori dar vieno vaikučio.

Sandra ir Arvydas susiėjo ne iš pirmo karto. Draugavo, skyrėsi, draugavo, skyrėsi. Kol galiausiai susidraugavo ir nebesiskiria.

„Buvo tikra „Santa Barbara“ pas mus. Pirmas, labai aistringas etapas, tada pertrauka, o po jos atėjo tvirtas etapas. Dabar mūsų sąjunga ir meilė – išbrandinta ir subrendusi,“ – prieš metus sakė atlikėjas.

Vudis ir Sandra dar nėra susituokę, bet žada, kad vestuvės bus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)