„Atlėkėme palaikyti bičiulių. Jau nebe pirmus metus palaikome „Noker“ komandą. Man, kaip buvusiai klaipėdietei, šitas renginys – tarsi kiemo šventė ir kartu kaip tradicija mudviem su Laurynu. O ir užsidegimas stebėti lenktynes, kai čia dalyvauja draugai, visai kitas“, – sakė Viktorija.

Trečiadienį vakare į Palangą atvykę būsimi sutuoktiniai pasilikti žada iki pirmadienio.

Mergvakarį neseniai atšventusi Viktorija neslepia, kad jaudulį vis sparčiau artėjant svarbiai šventei jaučia, todėl tokios pramogos dabar labai gelbsti.

„To nerimo prieš vestuves, žinoma, yra, tačiau stengiamės suderinti laiką ir papramogauti. Pravėdinti galvas dabar tikrai neprošal“, – komentavo būsima nuotaka.

Vis dėlto lietuvių pamėgtų pramogų Palangos Basanavičiaus g. žinoma pora atsisako. Sužadėtiniai renkasi privatesnes erdves.

„Neturiu nieko prieš, tačiau mums labiau patinka ramesnė Palangos pusė. Nueiname prie jūros, pasivaikštome po Birutės alėją.

Iki Basanavičiaus gatvės nueiname nebent tada, kai vaikas užsimano vaflio arba papramogauti atrakcionuose. Tačiau šiuo metu mano dukra yra pas močiutę, kadangi čia atvykti dar yra per maža. Man regis, kad patekti į renginį gali tik tie, kurie yra aukštesni nei 1,2 m.“, – pasakojo Viktorija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (156)