Vilius Alesius prisiminė, jog prieš išleidžiant žinomiausią savo dainą „Summertime“ jie su Viktoru Diawara buvo rimtai susipykę.

Jam antrino ir V. Diawara: „Prieš tai visoms leidybinėms kompanijoms nešėme savo kasetes. Niekam nebuvo įdomu ir visi sakydavo, kad niekas nesupras to prancūziško ar vokiško repo. Jau buvo „Žas“ ir to pakako.

Taip gavosi, kad mums pasiūlė įrašyti dainą rinkiniui „Saulės smūgis“ ir mes įrašėme „Summertime“ bei netrukus išvykome į Vokietiją, kur išleidome viską, ką turėjome.

Be pinigų buvo sunku grįžti namo. Taigi, su Viliumi susitikome prie Lenkijos ir Vokietijos sienos ir stipriai susipykome. Tačiau grįžę sužinojome, kad būtent ši daina tapo grojamiausia net keliose radijo stotyse. Teko susitaikyti dėl interviu. Buvo dar laidiniai telefonai, todėl skambinome vienas kitam ir taikėmės“, – juokėsi Viktoras.

Jis pasakojo, jog tuomet dar būsimas grupės vadybininkas Justas Čekuolis bendravo su Ericos seserimi ir pakvietė jas visas į klubą „Langas“, kur tuo metu vyko grupės koncertas. Taip dabartinė grupė ir susikūrė. „Tapome gerais draugais ir jau žinojome, kad Erica labai gražiai dainuoja. Netrukus pradėjome koncertuoti kartu, tačiau grupe buvome tik mes su Viliumi. Jis ir pasiūlė jai prisijungti prie mūsų.

Aš buvau prieš. Galvojau, kad su moterimi grupėje bus problemų, bet Vilius įkalbėjo (juokiasi). Ji kaip tik tuo metu buvo įstojusi studijuoti aktorinio meistriškumo ir atsisakė svajonės tapti aktore dėl „Skamp“ grupės. Iš pradžių sakė, kad palauks metus ir pabandys, bet sprogo „Summertime“ ir liko“, – sakė V. Diawara.

Erica į grupės vaikinų prisiminimus su šypsena atsakė, jog rizika tikrai pasiteisino. Ir nors dar 2001 metais ji buvo gavusi pasiūlymą iš vienos didžiausių ir žinomiausių prodiuserinių kompanijų, filmuotis ir palikti grupę atsisakė. „Man sakė, kad tu būsi sekanti Britney Spears. Nenoriu būti sekanti. Noriu būti savimi. Šiandien džiaugiuosi savo pasirinkimu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)