Birželį prašmatniai klientams duris atvėręs restoranas, kurio atidaryme dalyvavo ryškiausios pramogų pasaulio garsenybės, tikėtina, susidūrė su nuožmia sostinės centre esančia konkurencija. Restoranas, kuris yra įsikūręs pačioje miesto širdyje – Vilniaus gatvėje, maitinimo įstaigų kaita yra didžiulė.

Kaip nurodo oficiali restorano „Facebook“ paskyra, naujausiame puslapio įraše, gruodžio mėnesį M. Katlerio kebabinė pakeitė darbo laiką. Dabar ši vieta klientų laukia tik tris vakarus per savaitę – nuo penktadienio iki šeštadienio 15:00-03:00 valandomis ir sekmadienį 15:00-22:00 laiku.

Rekvizitai.lt duomenimis, bendrovė UAB „Makarena“, kuri ir valdo M. Katlerio restoraną, dar lapkritį turėjo 20 oficialių darbuotojų, tačiau dabar iš jų teliko vos 2.

Dėl šių sparčių pokyčių ir pramogų versle sklandančių gandų, kad neva M. Katlerio vardu pavadintas restoranas gali užsidaryti, buvo mėginta sukontaktuoti su UAB „Makarena“ įmonės vadove Margarita Dubickienė, tačiau moteris nurodytu telefonu neatsiliepė.

DELFI dėl šios situacijos taip pat bandė pasikalbėti ir su M. Katleriu, tačiau kol kas su komiku susisiekti nepavyko.

DELFI primena, kad 2018 m. birželio 27 d. duris atidaręs restoranas šia proga surengė prašmatnų renginį su žinomais veidais.

„Make kebab great again (liet. Padarykime kebabą vėl didų)“, – tokiu šūkiu savo kebabų restoraną Vilniaus centre pasitiko M. Katleris.

„Viskas vyksta pagal planą“, – dar prieš pusmetį atidarymo renginyje tikino jis.

Mantą yra įprasta matyti TV eteryje ar vedant renginius. Tai, kad žinomas vaikinas suka į verslą, daugeliui jo gerbėjų buvo netikėta žinia. Pasiteiravus, ar nesibaimina stačia galva pasinerti į naują ir neišbandytą sritį, M. Katleris tuomet sakė suprantąs, jog iššūkių čia niekuomet netrūks.

„Turbūt daugelis įsivaizduoja, kad restorano pavadinime panaudojome mano vardą ir tiesiog lauksime, kol žmonės pas mus ateis. Anaiptol. Prie šio projekto dirbame jau apie pusantrų metų, įdėjome daug darbo. Matome, kad Vilniuje ir barai, ir restoranai užsidaro kiekvieną dieną. Atsidaro baras, po mėnesio jau, žiūrėk, išvežinėja statines. Konkurencija Vilniuje didelė ir dėl to šiek tiek baisu“, – dar prieš atidarymą kalbėjo M. Katleris ir patikino šiek tiek primažinęs riziką, nes viso to imasi ne vienas. Idėja patikėjo ir keletas Manto kolegų – verslo partnerių.

Paprašytas plačiau pristatyti savo restorano koncepciją, Mantas neslėpė, kad nuo idėjos iki dienos, kuomet tenka atverti restorano duris, buvo įveiktas netrumpas kelias.

Katlerio kebabas

„Kai gryninome idėją, visai rimtai pažiūrėjome į žodį „restoranas“. Ši maitinimo įstaiga tikrai nebus standartinė kebabinė, kaip daugeliui galėjo susidaryti įspūdis“, – tuomet pabrėžė M. Katleris.

Restoranas lankytojus pasitiko su 76 sėdimų vietų erdve, kuri nė iš tolo neprimena standartinio kebabų kioskelio. Veikiau – stilingą miesto kavinę.

„Tai nebus įpareigojanti vieta su baltomis staltiesėmis ir servetėlėmis. Pasiūlysime patiekalų iš geros mėsos. Patys kepsime net kebabų blynus. Meniu kol kas nebus labai platus, nes norėjome, kad viskas visuomet būtų labai šviežia. Galvojame net konservuoti daržoves patys. Tiesa, pasiūlysime ir kebabų su žuvimi. Bus ir su starkiu, ir su lašiša, ir su skumbre. Meniu bus kintantis“, – anksčiau pasakojo M. Katleris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (301)