Praėjusių metų vasario viduryje pora susilaukė dvynių – Herkaus ir Jorio. Dariui tai bus ketvirtasis vaikelis – su pirmąja žmona jis susilaukė dukros Meilės.

Iškilminga Songailų vestuvių ceremonija vyko Pažaislio vienuolyne įsikūrusiame sveikatingumo komplekse, o vėliau čia pat vyko ir vestuvių pokylis, kurį iki smulkmenų suplanavo vestuvių planuotoja Kristina Kaikarienė.

Krepšininko išrinktoji ceremonijai pasipuošė žemę siekiančia baltos spalvos suknele. Po vedybų ceremonijos išėję iš bažnyčios vyras ir žmona švytėjo laime ir neslėpė džiaugsmo. Paklausti, kas ceremonijoje buvo įspūdingiausia, krepšininkas tuomet drąsiai atsakė, kad tai buvo jaunoji.

Vestuves planavusi Kristina Kaikarienė, kuri nesitraukė nuo pozuojančių jaunavedžių prasitarė, kad šventėje dalyvavo apie 70 svečių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)