Beveislį kačiuką atsivedė Baibos mokinės auginama siamo veislės katė. Anot atlikėjos, išvydusi tokius gražius kačiukus jis negalėjo susilaikyti ir vieno iš jų nepriglausti.

„Tiesą sakant, jis toks mielas, kad nebaisūs ir jokie auginimo rūpesčiai. Visi kačiukai, kuriuos pamačiau mokinės namuose, buvo be galo mieli ir gražūs“, – įspūdžiais dalijosi ji.

Baiba Skurstenė - Serdiukė

Baiba mano, kad ir prieš gimstant vaikeliui reikėtų mažiau stresuoti dėl alergijų ir auginio namuose. Ji įsitikinusi, kad laikas parodys, kaip vaikelis reaguos į namuose gyvenantį katiną.

„Kol nėra vaikelio, nei vienam iš mūsų nėra ir alergijų, todėl viskas yra gerai, o vieną dieną ir plyta ant galvos gali nukristi. Negalima gyventi vien tik visko bijant ir vengiant“, – nusijuokė žinoma moteris.

Atlikėjos vyras Mykolas Serdiukas vaikystėje turėjęs patirtį auginant katę, tačiau Baiba iki šiol augino tik šunis. Ir nors scenos atstovė vis dar svajoja apie haskių veislės keturkojį, supranta, kad daug dirbdama ir augindama vaikelį pankamai dėmesio šuniui skirti negalėtų.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)